Nr.4219, Marti, 13 Aprilie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 19 ° C
Min : 6 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Municipiul Galați are un nou viceprimar. Cine este Lucian-Valeriu Andrei și ce-l recomandă pentru funcție

      Lucian-Valeriu Andrei a fost desemnat, miercuri, 31 martie 2021, viceprimar al municipiului Galați, în urma votului majorității consilierilor locali reuniți în ședință.

      „Mereu am respectat gălățenii și legea. Voi face parte dintr-o echipă condusă de domnul primar Ionuț Pucheanu care a demonstrat că administrează acest oraș în direcția bună. Este o echipă pe care o voi sprijini să-și îndeplinească obiectivele și voi face totul pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite gălățenilor, fie că vorbim de transportul public, salubrizare sau amenajarea domeniului public. Voi pune accent pe dialogul social, informatizarea aparatului de specialitate, activitatea de reglementare a serviciilor publice, susținând toate proiectele pentru dezvoltarea orașului nostru”, a declarat noul viceprimar.

      Lucian-Valeriu Andrei are 41 de ani și este la al doilea mandat de consilier local din partea PSD. Este de profesie inginer, are un master în domeniul calității în inginerie, iar în prezent este inspector de stat la Inspectoratul de Siguranță Feroviară Galați din cadrul Autorității Feroviare Române.

      Noul viceprimar este la a doua tentativă de a ocupa funcția, după ce la prima încercare propunerea a picat la vot, se pare din cauza luptelor interne din interiorul PSD. Se pare că Lucian-Valeriu Andrei este susținut de aripa tânără din partid (inclusiv de primarul Ionuț Pucheanu), dar n-ar fi tocmai pe placul aripii conservatoare, a veteranilor grupării politice.
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Postul de șef al Casei de Asigurări de Sănătate Galați, scos la concurs. Albire sau îngălbenire?
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunțat pe site-ul posturi.gov.ro un concurs de recrutare pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată (bine, asta e o glumă cinică: nimic nu-i pe perioadă nedeterminată într-o instituție ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateContact