Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Investiții de zece milioane de euro la Combinatul ArcelorMittal din Galați

      ArcelorMittal Galați a anunțat, luni, într-un comunicat, realizarea unor investiții de zece milioane de euro pentru modernizarea Mașinii de Turnare nr. 4 din cadrul Oțelăriei care a fost reponită și va permite creșterea producției prin reducerea opririlor tehnice și accidentale, obținerea unei viteze de turnare mai mari și eliminarea unor defecte de calitate.

     

      Potrivit comunicatului, Mașina de Turnare nr. 4 din cadrul Oțelăriei a fost repornită, după realizarea unui amplu pachet de investiții, modernizări și reparații în valoare totală de circa 10 milioane de euro. “Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt și mediu de a moderniza Oțelăria și de a implementa – cât mai mult posibil – noile tehnologii de automatizare și digitalizare în procesele noastre de producție”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați.

      Proiectul a avut ca scop modernizarea capului de turnare al Mașinii nr. 4 prin înlocuirea unor compenente – cheie și instalarea unei automatizări noi, după oprirea acesteia în luna noiembrie a anului trecut. Potrivit reprezentanților ArcelorMittal Galați, modernizarea mașinii va permite creșterea producției prin reducerea opririlor tehnice și accidentale, obținerea unei viteze de turnare mai mari și eliminarea unor defecte de calitate.

      În ultimii ani Combinatul ArcelorMittal Galați a înregistrat o producție medie de circa 2 milioane de tone de oțel pe an. Pe platforma siderurgică a combinatului lucrează circa 7.000 de persoane, dintre care aproximativ 5.500 sunt angajați proprii ai ArcelorMittal, iar 1.500 ai unor firme contractoare.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact