Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Șantierul Naval Galați își reduce activitatea cu 50%. Jumătate dintre angajați intră în șomaj tehnic sau în concediu

      Pe fondul pandemiei actuale ale cărei efecte continuă să se facă simţite ȋn toate domeniile de activitate, Şantierul Naval „Damen” Galaţia anunţat că a decis să reducă efectivul forţei de muncă prezente ȋn şantier cu 50% pentru a asigura atât sănătatea şi siguranţa tuturor angajaţilor, dar şi continuitatea activităţii.

      Ȋn consecinţă, ȋncepând cu luni, 6 aprilie, 50% din efectivul şantierului ȋşi va continua activitatea zilnică iar 50% va intra ȋn concediu de odihnă sau şomaj tehnic. Măsura se va aplica ȋn perioada 6 ” 30 aprilie ȋn două etape, prin rotaţie, după cum urmează: 50% din personal merge la lucru iar 50% ȋn concediu de odihnă / şomaj tehnic, după care rolurile se inversează.

      „Această rotaţie de personal este o măsură necesară ȋn scopul menţinerii unui nivel de funcţionare a şantierului care să poată fi susţinut de un mediu de lucru sănătos dar şi pentru a respecta regulile şi dispoziţiile impuse de autorităţile române. Avem ȋncredere că toate eforturile noastre contribuie la protejarea angajaţilor noştri dar şi a ȋntregii comunităţi locale asigurând totodată o dorită continuitate a activităţii companiei noastre”, a precizat Damen Galaţi.

      La Damen Galați lucrează peste 2.500 de oameni, iar alți 2.500 sunt în firmele conexe.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact