Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Mărioara Gătej a fost numită comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu

      Mărioara Gătej a fost numită, marți diminineață, în funcția de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu.

      Ea fusese nominalizată duminică de Guvernul Orban, prin ministrul Costel Alexe, de la Mediu, pentru a prelua funcția amintită.

      Mărioara Gătej este, din 2012, comisar în cadrul Comisariatului Judeţean de Mediu Galaţi, unde a fost, pentru o perioadă de doi ani, şef interimar. Anterior, din 1990 şi până în 2012, a lucrat în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, instituție pe care a și condus-o timp de mai bine de un deceniu.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Tandemul Fotea-Pucheanu nominalizat de PSD pentru Primăria și CJ Galați. Lista completă a candidaților desemnați de social-democrați
Gata, s-a terminat suspansul! PSD Galaţi a intrat oficial în cursa pentru alegerile locale după ce, la sfârşitul săptămânii, şi-a desemnat candidaţii la primăriile din judeţ şi la conducerea Consiliului Judeţean. Așa cume ra de aștep ...(continuare)
Politic - Reducerea numărului de bugetari a început pe dos la Galați: a fost înființat un nou post de subprefect, care costă 200.000 de lei pe an
Anunțul Guvernului Orban legat de reducerea numărului de bugetari în vederea reducerea cheltuielilor publice pare să fi fost înțeles pe dos la Galați, căci aici se înființează noi posturi pentru angajați la stat în loc să se desființez ...(continuare)
Politic - ANCHETĂ Afacerea „Podețul”. Cum ajung patronii cu carnet de partid să facă profituri colosale din contracte publice la Galați
Pare o veste bună, deși nu prea este dacă o analizăm din perspectiva contribuabililului care se așteaptă ca banii lui să fie cheltuiți eficient. Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat că a emis ordinul de începere a lucrărilor în cadrul ...(continuare)
Politic - Grevă la instanțele din Galați. Activitatea este paralizată deoarece magistrații cer să nu li se desființeze pensiile speciale
Judecătorii Tribunalului Galați au hotărât să continue acțiunile de protest, în fapt o grevă mascată și ilegală care blochează accesul contribuabililor la Justiție (și le încalcă drepturile constituționale). Grav este că dincolo d ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact