Nr.3949, Miercuri, 29 Ianuarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer noros

Max
: 4 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Marius Stan va candida din nou pentru un mandat de primar al Galațiului

      Partidul Împreună pentru Moldova și-a anunțat candidatul la Primăria Galați pentru alegerile locale din 2020. Este vorba despre fostul primar la Galațiului (în perioada 2012-2016), Marius Stan.

      Pentru fostul edil ar fi a patra candidatură la fotoliul de primar, după încercările din 2008, 2012 și 2016, dintre care doar cea din 2012 (când a fost sub sigla USL) a fost victorioasă.

      În vârstă de 62 de ani (este născut pe 5 iunie 1957), Marius Stan este cunoscut publicului mai ales pentru implicarea sa în fotbal. A fost jucător activ până în 1991, cea mai mare partea a carierei jucând pentru Oțelul Galați.

      Ulterior, a ales cariera de manager sportiv, activând ca președinte la Dacia Unirea Brăila, Dunărea Galați, AFC Rocar București, FC Vaslui (a fost unul din fondatori),Politehnica Iași și, evident, Oțelul Galați. La Oțelul a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: câștigarea campionatului și participarea în grupele Champions League.

      Ales primar în 2012, pe listele USL (dar ca membru PNL), Marius Stan a demisionat de la club. După numai doi ani, pe fondul unor dispute cu PSD și PNL, părăsește PNL și intră în UNPR. Alegerile următoare, din 2016, le pierde în fața social-democratului Ionuț Pucheanu.

      Nici Oțelul nu a dus-o mai bine fără Stan. Clubul a intrat în faliment și a fost desființat.

      Partidul Împreună pentru Moldova, care îl susține pe Marius Stan pentru Primăria Galați este o forță politică recent constituită, după ce o bună perioadă de timp a activa ca organizație civică axată pe două direcții prioritare: dezvoltarea infrastructurii din zona Moldovei și unirea României cu Basarabia.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - O jună de 26 de ani de la cabinetul parlamentar al șefului PNL Galați, numită subsecretar de stat la Tineret și Sport
Andra Mihaela Costache (26 ani), fostă consilieră la cabinetul senatorului George Stângă (șeful PNL Galați) a fost numită subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. Deși nu este cunoscută publicului larg, tânăra se pare ...(continuare)
Politic - Să râdem cu noul prefect de Galați: l-a lovit „nebulozitatea stratiformă” și a inventat o avertizare de vreme rea
Nu mai este niciun secret pentru nimeni că dorința reprezentanților autorității de a fi băgați în seamă tinde uneori spre infinit. De piatră să fii și tot nu se poate să nu-ți dorești-nu? - să ajungi și tu, funcționar ascultător ș ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact