Nr.4074, Miercuri, 15 Iulie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Autoritățile locale reașază căruța în urma boilor: la Palatul de Justiție a fost deschis un ghișeu pentru plata taxelor de timbru

      Începând cu data de 1 iulie 2020, Primăria municipiului Galaţi a deschis un nou ghișeu de încasare a taxelor de timbru. Ghișeul se află la demisolul Palatului Justiției Galați, iar acolo justițiabilii, avocații, consilierii juridici și alte categorii de persoane pot plăti taxele judiciare de timbru.

      Știrea pare cumva banală, însă nu e, dacă ținem cont că, de ani de zile, ca să plătească o taxă de timbru necesară la instanțe, sute de oameni băteau săptămânal drumul până în centru. Constatăm deci că avem de-a face cu un interesant pas înainte în ceea ce privește respectul față de contribuabil. Bine, municipalitatea lui Pucheanu mai are de făcut niște mii de pași în acest sens, încă e de apreciat că mișcă, totuși, ceva.

      Potrivit Biroului de Relații Publice a Curții de Apel Galați, „publicul poate plăti taxele de timbru atât în numerar, cât și prin intermediul cardului bancar (există dispozitiv POS). Taxele de timbru eșalonate părților se vor plăti la acest ghișeu, pentru a evita declanșarea unei executări silite din partea primăriei.

      Programul ghișeului este: luni-vineri, orele 8,30- 1330. Serviciul a fost adus prin implicarea domnului Decan al Baroului Galaţi, a conducerii Primăriei municipiului Galați și a conducerii Curții de Apel Galați. Puteți urmări noutățile Curții de Apel Galați la adresa https://fb.com/curteadeapelgalati/ ”.

     
Autor: Aurelian Popa
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Cutiile poștale ale gălățenilor, umplute cu vrăjelile electorale ale primarului. Orașul cheltuie pentru tipărire și distribuire 28.000 de lei
Ca și cum ar fi rezolvat deja toate problemele orașului Galați, primarul Ionuț Pucheanu a decis să-și facă un pic de campanie electorală pe banii contribuabililor. Drept urmare, nu mai puţin de 113.000 de pliante, cu extrase din raportul pri ...(continuare)
Politic - Deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit a fost numit în comisia de control a SRI. Poreclit „Ciasuri”, politicianul a făcut avere din contracte publice
Cu puține luni (doar vreo 5) înainte de spatul târgului (a se citi „alegeri parlamentare”), deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit, de la PSD, a devenit membru în Comisia de control a activității Serviciului Român de Informații ( ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact