Nr.4117, Joi, 26 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Expertul ONU Călin Georgescu, despre Trump: a fost singurul preşedinte care a apărat viaţa, copiii, familia şi biserica

      Călin Georgescu, specialistul ONU pentru dezvoltare durabilă, susţine faptul că marele merit al preşedintelui american, Donald Trump, este acela că este singurul preşedinte care a susţinut în ultima perioadă viaţa, copiii, familia şi biserica.

      În SUA ne aflăm în ultimele momente ale campaniei electorale pentru alegerea noului preşedinte. Polarizarea în societatea americă este mare şi s-a extins la nivel mondial. Taberele sunt clar împărţite între patrioţii reprezentanţi de către preşedintele american Donald Trump şi globaliştii de stânga reprezentaţi de către Joe Biden.

      Bătălia electorală a depăşit însă cu mult graniţele Americii, mai ales din punct de vedere al interesului electoral.

      Mulţi se uită spre preşedintele american ca la un salvator al valorilor conservatoare, atât de lovite de discursul neomarxist ce prinde tot mai multă putere la nivel mondial.

      Călin Georgescu, fost specialist ONU pentru dezvoltare durabilă, a declarată că preşedintele american este singurul preşedinte "care a apărat viaţa, copiii, familia, şi biserica, adică darurile lui Dumnezeu. Pe data de 3 noiembrie sunt alegerile prezidenţiale ale SUA. Sunt cele mai importante alegeri nu doar din istoria americii ci chiar din istoria lumii. Preşedintele Donald Trump va fi ales pentru a doua oară".

      Ultimele sondaje de opinie plasează pe actualul preşedinte în faţa lui Joe Biden la o diferenţă de 7%, în ciuda campaniei furibunde duse împotriva sa prin intermediul presei. Încrederea americanilor în cel care îi conduce este mai mare decât oricând, cu atât mai mult cu cât s-a situat diametral opus discursului democrat cu privire la pericolul reprezentat de infecţia cu coronavirus.

      În unul din ultimele sale discursuri preşedintele american a susţinut că cel mai mare câştigător în cazul alegerii lui Joe Biden ar fi China: "Marele câştigător al acestor alegeri în cazul în care Joe Biden ar fi ales este China. În acest caz China ar fi principalul câştigător deoarece prin Joe Biden vor deţine controlul asupra Americii."

      „Prin credință și curaj s-a ridicat un om: președintele american Donald Trump, care după John F. Kennedy a fost singurul președinte care a apărat viața, copiii, familia și biserica. El a fost primul care a pus viața pe primul loc și a pus viața noastră, nu doar a americanilor, a tuturor, prin acțiunile pe care le-a făcut. El a fost primul care a pus libertatea ca steag al demnității umane și el a fost primul care s-a înconjurat de patrioți și care a declarat război pe viață și pe moarte statului subteran și comuniștilor chinezi-ei formează globaliștii care distrug azi lumea”, a precizat Călin Georgescu.

      În viziunea lui Georgescu, americanii au de ales între Rai și Iad, între Donald Trump și Joe Biden. Totodată, politicianul a lansat un apel la mobilizare: „Vă cer tuturor acelora care aveți drept constituțional: mergeți personal și votați-l pe președintele american Donald Trump pentru al doilea mandat. Vă cer, de asemenea, în mod egal, tuturor celor care nu aveți drept constituțional, să îl votați pe Donald Trump prin gândul cel bun. Transmiteți această energie înaltă din sufletele voastre acestui mare erou, Donald Trump. Este președintele Statelor Unite ale Americii și a doua oară”.
Autor: Lili Dediu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Ce se ascunde în spatele războiului salariilor neplătite de la Protecția Copilului
Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a ieșit la înaintare, zilele trecute, cu o declarație suspect de războinică cu privire la problemele financiare de la Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Instit ...(continuare)
Politic - Fostul prefect Bocăneanu, eliberat condiționat din pușcărie. A fost singurul care a stat după gratii în urma controversatei anchete a DNA
Judecătorii au decis să-l elibereze condiționat din pușcărie pe Emanoil Cătălin Bocăneanu, fostului prefect de Galați, aflat după gratii ca urmare a unui dosar de corupție extrem de controversat, din care nu au lipsit acuzații de abuz în ...(continuare)
Politic - Va avea Galațiul o viceprimăriță, în premieră de la Revoluție încoace? Cine l-ar putea înlocui pe Humelnicu
Fără doar și poate, mandatul viceprimarului Marius Humelnicu va fi unul scurt. Recent ales viceprimar al municipiului Galaţi, cu 15 voturi favorabile şi 11 contra, consilierul local PSD nu va rămâne decât până pe la jumătatea lui decembrie ...(continuare)
Politic - Primar din județul Galați, proaspăt ales dar declarat incompatibil de către ANI
Printr-un comunicat transmis presei, Agenția Națională de Integritate (ANI) informează că primarul reales al comunei gălățene Cuca, Mihăiță Vlad, s-ar afla în stare de conflict de interese administrativ. Mai exact, în exercitarea anter ...(continuare)
Politic - Consiliul Local Galați a fost legal constituit. Cine sunt cei fac parte din el și ce partide reprezintă
Primăria municipiului Galați informează că noul Consiliu Local a fost legal constituit, miercuri, după ce aleșii au depus jurământul. „Este un moment important pentru viitorul gălățenilor care ne-au acordat încrederea lor. Pentru aces ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact