Nr.4047, Vineri, 5 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Dosar penal și amenzi pentru mai multe persoane din județul Galați care au înjurat și au amenințat un jandarm pe Facebook

      Un jandarm care lucrează în cadrul unei structuri de ordine publică din Galaţi a fost ameninţat pe o reţea de socializare de către un grup de persoane.

      ”Postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsura punitivă luată împotriva sa şi a tatălui său de către subofiţerul jandarm, ambii depistaţi în timp ce încălcau prevederile ordonanţelor militare de limitare a răspândirii virusului SARS CoV2. La momentul sesizării, postarea avea 821 de distribuiri, iar comentariile incitau la comiterea de acţiuni violente asupra jandarmului. Mai mult, postarea era însoţită de o serie de imagini surprinse cu jandarmul aflat în timpul liber, fapt ce a creat o stare de nelinişte colegului nostru şi familiei acestuia. Totodată, autorul postării solicita <> a acesteia”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

      Conform Deciziei nr.4546/2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public, motiv pentru care Jandarmeria Galaţi s-a sesizat din oficiu şi a întocmit actele de sesizare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

      Jandarmii au identificat şi alte persoane care au proferat injurii şi expresii jignitoare.împotriva colegului lor, acestea urmând să fie sancţionate contravenţional.

      Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a început urmărirea penală in rem în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare publică şi ultraj.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Luat de avântul electoral, don Costel de la CJ visează tuneluri pe sub Dunăre și cai verzi pe pereți
Deși ne-a obișnuit cumva să tacă și să facă, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea (cunoscut în unele cercuri și drept „don Costel”; n-am înțeles la ce fac respectivii aluzie) a început de la o vreme să călăreas ...(continuare)
Politic - Controale ITM la firmele din Galați. Se verifică inclusiv măsurile de prevenire a pandemiei de coronavirus
În ultima săptămână, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galați a derulat mai multe acțiuni de control la firme din construcții și la service-uri auto. Acestea au vizat identificarea și combaterea muncii nedeclarate, precum și domeniu ...(continuare)
Politic - Scandal la Consiliul Local. Opoziția acuză că votul a fost trucat. Primăria spune că a fost doar o eroare tehnică
Scandal de proporții în urma ședinței de Consiliu Local de joi, 28 mai 2020. Prima reunire a legislativului local în varianta „live pe Facebook” a adus și primele necazuri. S-a întâmplat la primul dintre proiectele de hotărâre (cel cu n ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact