Nr.3949, Miercuri, 29 Ianuarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer noros

Max
: 4 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Pregătiți-vă de mari ambuteiaje în zona Siderugiștilor. Strada va fi în șantier până în 2021

      Primăria municipiului Galaţi a anunţat că din data de 6 ianuarie 2020 vor fi operate o serie de modificări la traseele de transport public de călători.

      Aceste modificări sunt determinate, după cum a precizat municipalitatea, de demararea unui proiect urban extrem de important, respectiv „Modernizare linii tramvai şi carosabil strada Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918”, pe tronsonul Piaţa Energiei ” Casa Roşie.

      Având în vedere amplele lucrări preconizate (practic, se începe cu demontarea şinelor din zona amintită) tramvaiele nu vor mai putea circula pe câteva trasee.

      Drept urmare, traseul 39 va fi asigurat pe relaţia Micro 19 ” Piaţa Energiei cu 4 autobuze; traseul 7 pe relaţia Micro 19 ” Piaţa Centrală va fi asigurat cu 2 autobuze.

      În acelaşi timp, ca urmare a relocării autobuzelor pentru a acoperi traseele de tramvai temporar închise, traseul 44 (tramvai) va fi prelungit până la Cimitir Israelit şi va fi asigurat cu 8 mijloace.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - O jună de 26 de ani de la cabinetul parlamentar al șefului PNL Galați, numită subsecretar de stat la Tineret și Sport
Andra Mihaela Costache (26 ani), fostă consilieră la cabinetul senatorului George Stângă (șeful PNL Galați) a fost numită subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. Deși nu este cunoscută publicului larg, tânăra se pare ...(continuare)
Politic - Să râdem cu noul prefect de Galați: l-a lovit „nebulozitatea stratiformă” și a inventat o avertizare de vreme rea
Nu mai este niciun secret pentru nimeni că dorința reprezentanților autorității de a fi băgați în seamă tinde uneori spre infinit. De piatră să fii și tot nu se poate să nu-ți dorești-nu? - să ajungi și tu, funcționar ascultător ș ...(continuare)
Politic - Marius Stan va candida din nou pentru un mandat de primar al Galațiului
Partidul Împreună pentru Moldova și-a anunțat candidatul la Primăria Galați pentru alegerile locale din 2020. Este vorba despre fostul primar la Galațiului (în perioada 2012-2016), Marius Stan. Pentru fostul edil ar fi a patra candidatură l ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact