Nr.4116, Miercuri, 25 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Am avut surse bune: Cezar Bichescu este noul city-manager al municipiului Galați

      Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, l-a desemnat, vineri, pe Cezar Ionuț Bichescu în funcția de manager public al municipiului Galați.

      ”Domnul Bichescu este un om de echipă, un om pe care mă pot bază, are expertiza necesară și are experiență în implementarea proiectelor cu fonduri europene la Universitate, instituție cu care avem o colaborare foarte bună”, a spus primarul Ionuț Pucheanu.

      „Am văzut în ultimii patru ani cum se dezvoltă Galațiul în bine, dar mereu este loc și de mai bine. Obiectivul meu este să atragem cât mai multe fonduri europene, să indentificăm noi linii de finanțare - mai ales acum în contextul pandemiei când bugetele au de suferit - precum și atragerea de investitori și să punem astfel în valoare potențialul Galațiului”, a afirmat noul city manager, Cezar Ionuț Bichescu.

      Cezar-Ionuț Bichescu a lucrat în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați începând din 2004, a fost prorector pentru Relațiile internaționale și extensiuni universitare, prorector pentru activitatea economică, investiții și relații internaționale privind extensiunile universitare în UE, director general al Direcției Economice, Investiții și Relații Internaționale, director general al Direcției de Investiții și Resurse Umane, director pentru coordonarea Direcției Cămine-Cantine. Este absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, are un masterat în managementul produselor alimentare, un masterat în managementul proiectelor europene și un doctorat în știința și ingineria alimentelor.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Ce se ascunde în spatele războiului salariilor neplătite de la Protecția Copilului
Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a ieșit la înaintare, zilele trecute, cu o declarație suspect de războinică cu privire la problemele financiare de la Direcția de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Instit ...(continuare)
Politic - Fostul prefect Bocăneanu, eliberat condiționat din pușcărie. A fost singurul care a stat după gratii în urma controversatei anchete a DNA
Judecătorii au decis să-l elibereze condiționat din pușcărie pe Emanoil Cătălin Bocăneanu, fostului prefect de Galați, aflat după gratii ca urmare a unui dosar de corupție extrem de controversat, din care nu au lipsit acuzații de abuz în ...(continuare)
Politic - Va avea Galațiul o viceprimăriță, în premieră de la Revoluție încoace? Cine l-ar putea înlocui pe Humelnicu
Fără doar și poate, mandatul viceprimarului Marius Humelnicu va fi unul scurt. Recent ales viceprimar al municipiului Galaţi, cu 15 voturi favorabile şi 11 contra, consilierul local PSD nu va rămâne decât până pe la jumătatea lui decembrie ...(continuare)
Politic - Expertul ONU Călin Georgescu, despre Trump: a fost singurul preşedinte care a apărat viaţa, copiii, familia şi biserica
Călin Georgescu, specialistul ONU pentru dezvoltare durabilă, susţine faptul că marele merit al preşedintelui american, Donald Trump, este acela că este singurul preşedinte care a susţinut în ultima perioadă viaţa, copiii, familia şi bis ...(continuare)
Politic - Primar din județul Galați, proaspăt ales dar declarat incompatibil de către ANI
Printr-un comunicat transmis presei, Agenția Națională de Integritate (ANI) informează că primarul reales al comunei gălățene Cuca, Mihăiță Vlad, s-ar afla în stare de conflict de interese administrativ. Mai exact, în exercitarea anter ...(continuare)
Politic - Consiliul Local Galați a fost legal constituit. Cine sunt cei fac parte din el și ce partide reprezintă
Primăria municipiului Galați informează că noul Consiliu Local a fost legal constituit, miercuri, după ce aleșii au depus jurământul. „Este un moment important pentru viitorul gălățenilor care ne-au acordat încrederea lor. Pentru aces ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact