Nr.4073, Marti, 14 Iulie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Galațiul are primul aquapark din istoria sa, începând din data de 15 iulie. Investiția este una integral privată

      După ce autoritățile locale ne-au mințit vârtos și persistent pe tema realizării unui aquapark (de șase ani, nici măcar singurul strand public din Galați nu mai funcționează!), iată că soluția vine de la un investitor privat, care a decis să se apuce de treabă independent, de la zero și pe banii lui, fără contribuția autorităților locale. În paranteză fie spus, lipsa de „ajutor” de la autorități este un evident avantaj pentru orice investitor privat, căci administrațiile Stan și Pucheanu și-au dovedit cu vârf și îndesat incompetența.

      Primul aquapark din istoria orașului Galați (se numește VDeliria Dreams) va fi deschis miercuri, 15 iulie 2020. Este o investiţie sută la sută privată pune la dispoziţia gălăţenilor, pe locul fostului complex Pibunni din Pădurea Gârboavele. A fost finalizat cu patru luni mai devreme decât era programat, are o piscină cu trei niveluri, pentru 500 de persoane, tobogane pentru adulţi şi copii, open bar, food corner, saună, jacuzzi, cascade. Complexul oferă şi cazare, terase, locuri de relaxare şi spaţii de joacă pentru copii.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Cutiile poștale ale gălățenilor, umplute cu vrăjelile electorale ale primarului. Orașul cheltuie pentru tipărire și distribuire 28.000 de lei
Ca și cum ar fi rezolvat deja toate problemele orașului Galați, primarul Ionuț Pucheanu a decis să-și facă un pic de campanie electorală pe banii contribuabililor. Drept urmare, nu mai puţin de 113.000 de pliante, cu extrase din raportul pri ...(continuare)
Politic - Deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit a fost numit în comisia de control a SRI. Poreclit „Ciasuri”, politicianul a făcut avere din contracte publice
Cu puține luni (doar vreo 5) înainte de spatul târgului (a se citi „alegeri parlamentare”), deputatul gălățean Marius Mitică Mărgărit, de la PSD, a devenit membru în Comisia de control a activității Serviciului Român de Informații ( ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact