Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Prima parcare supraetajată din Galați va avea și 21 de stații de încărcare a mașinilor electrice

      Primăria municipiului Galați informează că lucrările la prima parcare multietajată din oraș sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproximativ 60%. Astfel, s-au încheiat deja lucrările la structura de rezistență, s-au realizat cele 50 de spații de depozitare și casa liftului interior, iar în prezent se lucrează la tencuielile interioare, la instalațiile pentru utilități, branșamente, hidranți și la structura metalică a terenului de sport de pe terasă.

      Prima parcare supraetajată din municipiul Galați va fi o construcție tip parter A 3 etaje, cu un număr de 210 de locuri de parcare și 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Construcția va fi prevăzută cu sisteme pentru eficiența energetică - iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă; panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric; termoizolații spații încălzite; încălzire electrică locală cu senzor de prezență și programare temporală; sisteme de management inteligent - sistem control acces cartele cu autotaxare; sistem monitorizare video; sistem semaforizare cu senzor și racorduri electrice pentru 21 de stații de încărcare autovehicule electrice.

      Contractul, având ca obiect ”Construire parcare multietajată zona Mazepa I, aferent bloc R5, str. Roșiori” (proiectare și execuție) a fost încheiat cu asocierea firmelor S.C. Lemacons S.R.L. ” S.C. S&M Expert Project S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 9.353.127,63 lei cu T.V.A, iar lucrările urmează să se încheie în vara acestui an.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - ANCHETĂ Cine sunt noii atârnători politici de la AFDJ Galați. „Lipitorii de afișe”, plătiți cu 1.000 de euro pe oră
Instalarea unui guvern PNL nu a însemnat pentru compania Națională Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați revenirea la normalitatea sperată, după ce PSD îi umpluse schema de conducere cu tot felul de politruci. Cei de la PNL ...(continuare)
Politic - Al doilea caz de coronavirus la Galați. Pacientul a fost dus la București în noaptea de duminică spre luni
A fost înregistrat deja al doilea caz de infectare cu coronavirus la Galaţi. Virusul a fost depistat la un tânăr de 24 de ani, care a fost transferat, în condiţii de izolare, la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Testul pozitiv a fost ...(continuare)
Politic - Partidele de dreapta încearcă să se alieze la Galați. USR și PNL au refuzat să participe la discuții
Reprezentanții a cinci formaţiuni politice cu reprezentare la Galaţi, dar și a o serie de ONG-uri, s-au întâlnit în weekendul trecut la o masă rotundă ce a avut tema „unirea dreptei la Galaţi". Întâlnirea a fost iniţiată de Partidul ...(continuare)
Politic - Cum au stricat protestatarii #rezist pomana electorală organizată de PSD la un restaurant din centrul Galațiului
Miercuri, 4 martie. Zi de post. Pentru că așa fac creștinii miercurea, dar și pentru că a început deja postul Paștelui. Bine, una e postul, alta e campania electorală (care încă n-a început, dar se derulează discret, pe mutește și ilega ...(continuare)
Politic - Cum s-a pricopsit Gospodărire Urbană Galați cu un nou post de director, plătit gras
Până pe 2 martie, societatea Gospodărire Urbană din subordinea Primăriei Galați s-a descurcat, bine-mersi, cu un singur director, în persoana binecunoscutului activist PSD Dragoș Magearu. Ei bine, asta nu s-a dovedit de ajuns pentru pohtitori ...(continuare)
Politic - Mesajul agramat al unui parlamentar gălățean în privința prevenirii epidemiei de coronavirus
Senatorul de Pechea Nicolae Marin (ex-PPDD, ex-PSD, actualmente Pro România) reușește să se facă de râs cu un mesaj postat pe pagina proprie de Facebook și pe cea a companiei de transport de persoane care-i aparține (ETA). Mesajul are un sco ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact