Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Reducerea numărului de bugetari a început pe dos la Galați: a fost înființat un nou post de subprefect, care costă 200.000 de lei pe an

      Anunțul Guvernului Orban legat de reducerea numărului de bugetari în vederea reducerea cheltuielilor publice pare să fi fost înțeles pe dos la Galați, căci aici se înființează noi posturi pentru angajați la stat în loc să se desființeze.

      Mai exact, la Prefectura Galați a fost înființat al doilea post de subprefect, care a fost atribuit unei doamne pe nume Viorica David, de care nu a auzit nimeni în județ. Nici nu avea cum să audă, căci doamna amintită a stat pitită până acum pe funcții bugetare anonime, cu ar fi cea de consilier juridic (unul din zecile de posturi) la Direcția Regională a Finanțelor Publice sau cele de inspector la Casa Județeană de Pensii Galați ori la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă.

      Noul post va genera o cheltuială bugetară de aproximativ 200.000 de lei pe an, asta socotind aici numai noua leafă generată de algoritmul politic din spatele Guvernului Orban. Restul cheltuielilor nu le putem deocamdată cuantifica, dar cu siguranță că le vom afla.

      Trebuie spus că Viorica David ar mai fi fost cândva și avocat, iar propteau politică este asigurată de PMP, partidul-balama care trăiește o ciudată postură bipolară demnă de tratatele de psihiatrie, căci este în același timp și la putere, dar și în opoziție.

      Conform CV-ului, Viorica David este licențiată în drept și a absolvit și un curs postuniversitar în domeniul gestiunii afacerilor. Celălalt subprefect rămâne Mihai Manoliu, de la ALDE, așa că Prefectura Galați este acum condusă de trioul politic PNL-PMP-ALDE, adică în cea mai mare parte de fostul PDL, după principiul deja știut al celor cu „ochi albaștri” (și drapel portocaliu): „mai răsfirați, băieți, mai răsfirați”.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - Tandemul Fotea-Pucheanu nominalizat de PSD pentru Primăria și CJ Galați. Lista completă a candidaților desemnați de social-democrați
Gata, s-a terminat suspansul! PSD Galaţi a intrat oficial în cursa pentru alegerile locale după ce, la sfârşitul săptămânii, şi-a desemnat candidaţii la primăriile din judeţ şi la conducerea Consiliului Judeţean. Așa cume ra de aștep ...(continuare)
Politic - Mărioara Gătej a fost numită comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu
Mărioara Gătej a fost numită, marți diminineață, în funcția de comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu. Ea fusese nominalizată duminică de Guvernul Orban, prin ministrul Costel Alexe, de la Mediu, pentru a prelua funcția amintită. ...(continuare)
Politic - ANCHETĂ Afacerea „Podețul”. Cum ajung patronii cu carnet de partid să facă profituri colosale din contracte publice la Galați
Pare o veste bună, deși nu prea este dacă o analizăm din perspectiva contribuabililului care se așteaptă ca banii lui să fie cheltuiți eficient. Consiliul Judeţean Galaţi a anunţat că a emis ordinul de începere a lucrărilor în cadrul ...(continuare)
Politic - Grevă la instanțele din Galați. Activitatea este paralizată deoarece magistrații cer să nu li se desființeze pensiile speciale
Judecătorii Tribunalului Galați au hotărât să continue acțiunile de protest, în fapt o grevă mascată și ilegală care blochează accesul contribuabililor la Justiție (și le încalcă drepturile constituționale). Grav este că dincolo d ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact