Nr.3647, Vineri, 16 Februarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Explozie la o benzinărie din Galați

      O explozie s-a produs, luni, la o benzinărie din municipiul Galați, fără să se înregistreze victime, însă o mașină a fost avariată de un capac metalic care a căzut peste aceasta, inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați urmând să efectueze verificări cu privire la cele întâmplate.

     

      Explozia avut loc la o benzinărie situată pe strada Saturn din municipiul Galați, potrivit unor martori care au anunțat cele întâmplate pe Facebook. "Explozie la benzinăria Petrom de pe strada Saturn!!! Fără flacără", a scris unul dintre martori.

      Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță, a declarat că nu s-a înregistrat niciun apel la 112 privind producerea unei explozii la benzinăria respectivă. "Nu avem niciun apel pe 112 și prin urmare nu s-a deplasat niciun echipaj de pompieri sau SMURD", a spus Chiriță.

      Potrivit unor martori care au trecut prin zonă, în urma exploziei un capac metalic a căzut peste o mașină care a fost avariată, iar în momentul de față benzinăria este închisă.

      Totuși, inspecția de prevenire a incendiilor din cadrul ISU Galați va demara verficări la benzinăria respectivă. "Inspecția de prevenire va efectua verificări cu privire la incident, iar în funcție de concluzii, dacă situația o va impune se pot aplica și sancțiuni", a spus reprezentantul ISU Galați.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact