Nr.3994, Vineri, 27 Martie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Are balta pește! Aproape 10 tone de crap și caras au fost eliberate în Balta Zătun în ultimele 12 luni. Ultima acțiune, pe 1 martie

      Populare cu peşte la balta Zătun, duminică, 1 martie 2020, realizată de către Consiliul Judeţean Galaţi, prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Galaţi.

      „Primăvara a venit cu veşti bune pentru pescari. Am populat balta Zătun cu 3,5 tone de caras. Peştele a fost adus de la o fermă piscicolă din judeţul Călăraşi. În 2019, am populat balta Zătun de două ori, în primăvară cu o tonă de crap şi două tone de caras, iar în toamnă cu trei tone de crap românesc”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

      Valoarea totală a investiţiei este de 28.803 lei (TVA inclus), transportul fiind şi el inclus în preţ. Balta Zătun va fi închisă pentru pescuit până pe 15 martie, deoarece specialiştii recomandă o perioadă de adaptare a peştelui la noile condiţii de habitat.

      Complexul de Agrement Balta Zătun se află pe malul Dunării, la circa 15 km distanţă de municipiul Galaţi. Este cea mai apropiată bază de agrement pentru pescari, având un luciu de apă de 28 de ha în care se află diverse specii de peşte, de la crap şi caras până la ştiucă.

      Accesul se face pe E87 Galaţi-Giurgiuleşti. Se face dreapta după traversarea canalului de irigaţii şi se continuă pe şoseaua asfaltată (DJ 251E) de pe digul de apărare al Dunării.

     

     
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - ANCHETĂ Cine sunt noii atârnători politici de la AFDJ Galați. „Lipitorii de afișe”, plătiți cu 1.000 de euro pe oră
Instalarea unui guvern PNL nu a însemnat pentru compania Națională Administrația Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galați revenirea la normalitatea sperată, după ce PSD îi umpluse schema de conducere cu tot felul de politruci. Cei de la PNL ...(continuare)
Politic - Al doilea caz de coronavirus la Galați. Pacientul a fost dus la București în noaptea de duminică spre luni
A fost înregistrat deja al doilea caz de infectare cu coronavirus la Galaţi. Virusul a fost depistat la un tânăr de 24 de ani, care a fost transferat, în condiţii de izolare, la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti. Testul pozitiv a fost ...(continuare)
Politic - Partidele de dreapta încearcă să se alieze la Galați. USR și PNL au refuzat să participe la discuții
Reprezentanții a cinci formaţiuni politice cu reprezentare la Galaţi, dar și a o serie de ONG-uri, s-au întâlnit în weekendul trecut la o masă rotundă ce a avut tema „unirea dreptei la Galaţi". Întâlnirea a fost iniţiată de Partidul ...(continuare)
Politic - Cum au stricat protestatarii #rezist pomana electorală organizată de PSD la un restaurant din centrul Galațiului
Miercuri, 4 martie. Zi de post. Pentru că așa fac creștinii miercurea, dar și pentru că a început deja postul Paștelui. Bine, una e postul, alta e campania electorală (care încă n-a început, dar se derulează discret, pe mutește și ilega ...(continuare)
Politic - Cum s-a pricopsit Gospodărire Urbană Galați cu un nou post de director, plătit gras
Până pe 2 martie, societatea Gospodărire Urbană din subordinea Primăriei Galați s-a descurcat, bine-mersi, cu un singur director, în persoana binecunoscutului activist PSD Dragoș Magearu. Ei bine, asta nu s-a dovedit de ajuns pentru pohtitori ...(continuare)
Politic - Mesajul agramat al unui parlamentar gălățean în privința prevenirii epidemiei de coronavirus
Senatorul de Pechea Nicolae Marin (ex-PPDD, ex-PSD, actualmente Pro România) reușește să se facă de râs cu un mesaj postat pe pagina proprie de Facebook și pe cea a companiei de transport de persoane care-i aparține (ETA). Mesajul are un sco ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact