Nr.3708, Miercuri, 23 Mai 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiță mușcată de un câine în curtea Spitalului din Tg. Bujor

     

     

      O fetiță, din județul Galați, care a fost mușcată de un câine în 2015 în curtea Spitalului din orașul Târgu Bujor, poate primi despăgubiri în valoare de 10.000 de euro, potrivit deciziei instanței Tribunalului Galați, hotârârea nefiind definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

     

      Instanța Tribunalului Galați a decis ca Roxana Maria Gălii, o fetiță de aproximativ șapte ani, care a fost mușcată, în urmă cu doi ani, de un câine, în timp ce se afla în curtea Spitalului Orășenesc Târgu Bujor, să primească despăgubiri de 10.000 de euro, într-un dosar în care calitatea de părâți o au UAT Târgu Bujor și primarul orașului Târgu Bujor.

      "Admite în parte acțiunea. Obligă pe pârâți în solidar la plata: -către minora Gălii Roxana Maria a sumei de 10.000 euro, cu titlul de daune morale -către Gălii Marian Gigi și Gălii Alexandrina a sumelor de 1.000 euro cu titlul de daune morale și de 260 lei, cu titlul de daune materiale. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Galati. Pronuntata azi 16.05.2018, solutia urmând a fi pusă la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei", se arată în soluția pe scurt a instanței.

      Incidentul a avut loc în septembrie 2015 când fetița, atunci în vârstă de cinci ani, era răcită și a fost internată alături frate și mamă, la Spitalul Orășenesc din Târgu Bujor. La un moment dat, când se afla în curtea spitalului, pe o bancă, fetița a fost atacată de un câine care a mușcat-o de piciorul stâng. Fata a fost ulterior transportată cu o ambulanță la Spitalul de Copii "Sf. Ioan" Galați, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact