Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Program extins la Serviciul de Pașapoarte

      Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple va avea programul de lucru extins în luna august, urmând să se primească documente și să se elibereze pașapoarte și în afara programului normal de lucru, în zilele de 12, 14, 15 și 19 august 2017. Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii, luni, 14 august, și marți, 15 august, va fi program normal de lucru (primiri documente între orele 08.30-16.30 și eliberări pașapoarte între orele 10.30-13.00 și 14.00-16.00), iar în zilele de sâmbătă, 12 august, și sâmbătă, 19 august, va fi următorul program: primiri documente între orele 08.30-14.30 și eliberări pașapoarte între orele 10.30-14.30. „Precizăm că pașaportul simplu electronic, valabil 5 ani (3 ani pentru solicitanții cu vârsta sub 12 ani), se livrează la domiciliu/reședință prin curierat Prioripost, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru orice fel de date legate de eliberarea documentelor de călătorie, rugăm solicitanții să consulte informațiile disponibile pe www.prefecturagalati.ro, secțiunea Evidența pașapoartelor”, spune, în comunicat, comisar șef de poliție Aurelian Păduraru, șeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Galați.

      Primirea documentelor la ghișeu se face cu bonuri de ordine, care se eliberează zilnic, în intervalul orar 08.30 – 10.30, pe baza chitanței de achitare a taxei de emitere a pașaportului, precum și a documentelor aferente, în original și fotocopii.

      Orice problemă specială se poate soluționa la ghișeul de informații al serviciului sau în audiență, la șeful serviciului.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Politic - USR va depune două plângeri împotriva lui Liviu Dragnea la DNA și PÎCCJ
USR va formula până la sfârșitul acestei săptămâni două plângeri care îl vizează pe Liviu Dragnea cu privire la modul în care a fost convocată sesiunea parlamentară extraordinară, una dintre plângeri urmând să fie făcută la DNA pentru săvârșirea ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact