Nr.4117, Joi, 26 Noiembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Număr record de infectări cu coronavirus la Galați: 137 de noi cazuri înregistrate în 24 de ore

      Județul Galați a înregistrat duminică un record absolut la capitolul noi infectări în 24 de ore. Nu mai puțin de 137 de noi cazuri au fost confirmate, făcând ca numărul total de noi bolnavi înregistrat în întregul weekend în județul nostru să ajungă la 190. Un nou record s-a atins și în rândul bolnavilor care au ieșit pozitivi la a doua testare. Dacă sâmbătă erau raportate 44 de cazuri reconfirmate pozitiv, duminică numărul acesteia s-a dublat, ajungând la 86.

      În același timp, 98 de pacienți internați în spitale au fost declarați vindecați, dintre care 34 în ultimele 24 de ore, în timp ce patru, dintre care doi de sâmbătă până duminică, au pierdut lupta cu noul coronavirus și au fost declarați oficial decedați din cauza infectării cu COVID-19. Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, din numărul total de gălățeni care figurează ca infectați în acest moment, 12 sunt în stare gravă, fiind internați la Terapie Intensivă. .

      Cu cifrele înregistrate la finele săptămânii trecute, Galațiul se apropie cu pași repezi de 6.400 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei. Aproape 5.300 de bolnavi au fost declarați vindecați, în vreme ce 215 gălățeni au murit din cauza Covid-19.
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Sanatate - Focare de Covid grave în Spitalul Județean Galați. Trei secții au fost închise după ce 88 de cadre medicale s-au îmbolnăvit
Criza Covid se adâncește la Galaţi. Începând de marți, 24 noiembrie, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi au fost închise secţiile Chirurgie 3, Nefrologie şi Medicală 1 după ce 88 de cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19. Este vor ...(continuare)
Sanatate - Scădere ușoară a numărului de cazuri de Covid-19 nou înregistrate la Galați, după ce în ultimele două săptămâni tendința a fost de creștere
Vești bune pentru gălățeni în privința evoluției pandemiei. După ce în ultimele două săptămâni tendința a fost de permanentă creștere a numărului zilnic de infectări (care deja se apropia de o medie zilnică de 200), luni, 23 noiemb ...(continuare)
Sanatate - Panică la Galați după ce s-a anunțat că zeci de oameni în stare critică nu au loc la ATI
Situațai devine complicată la Galați în privința gestionării pandemiei. Zeci de pacienţi aşteaptă de 24 de ore în zona de triaj a Spitalului de Urgenţă din Galaţi. Aceştia nu pot fi deodamdată internaţi pentru a primi tratament de spe ...(continuare)
Sanatate - Rata de infectare cu coronavirus a depășit 4 la mie în municipiul Galați. Alertă mobilă transmisă populației
Lucrurile devin tot mai complicate în municipiul Galați în privința pandemiei. După ce acum câteva zile s-a raporta trecerea peste pragul de 3 la mie în privința incidenței infectărilor, vineri, 20 noiembrie, a fost depăși și pragul de 4 ...(continuare)
Sanatate - Directorul Spitalului Militar Galați va gestiona criza pandemică de la Sibiu
Ministerul Apărării Naţionale a precizat că locotenent-colonelul medic Constantin Vlase, directorul medical al Spitalului Militar din Galaţi, a preluat conducerea Spitalului Judeţean Sibiu. Fostul manager al unităţii medicale din Sibiu a d ...(continuare)
Sanatate - Ce spune, despre efectele dramatice ale vaccinării anti-Covid, Robert F. Kennedy Jr, un cunoscut activist american pentru drepturi civile
Robert F. Kennedy Jr (detalii despre domnia-sa găsiți aici: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Robert_F._Kennedy_Jr), un cunoscut activist de mediu și pentru drepturi civile din SUA, a lansat un apel către omenire în care atrage atenția asupra efe ...(continuare)
Sanatate - Cele mai importante spitale din județul Galați NU au autorizație de la pompieri, ci doar aviz provizoriu de funcționare
Potrivit ISU Galaţi, cele mai importante spitale din judeţul Galaţi, dar și o serie de clinici foarte cunoscute, nu deţin autorizaţie de securitate la incendiu. Vă prezentăm în continuare lista acestora, pentru a înțelege cât de prost sta ...(continuare)
Sanatate - Spitalul Militar Galați devine de duminică, 15 noiembrie, unitate medicală suport Covid-19
Având în vedere analiza factorilor de risc privind managementul situației de urgență generate de virusul SARS ”Cov-2, care arată persistența unui număr crescut de persoane infectate la nivelul județului Galați, precum și faptul că exist ...(continuare)
Sanatate - Rata de infectare cu Covid-19 crește alarmant: două localități din județ au sărit de 3 la mie, 11 sunt peste 1,5 la mie
Conform celor mai recente date prezentate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați, localităţile gălăţene în care incidenţa Covid-19 este mai mare de 3 la mia de locuitori sunt, la data de 11 noiembrie 2020, Poiana-3 ...(continuare)
Sanatate - Stocurile de antiviral pentru tratamentul formelor grave de Covid-19, pe terminate la spitale
Vești proaste dispre sistemul medical gălățeqn. Stocurile de Remdevisir (antiviralul folosit în tratamentul unor pacienți cu forme grave de COVID-19) sunt pe terminate în spitalelor gălățene unde sunt internați pacienți cu această boală ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact