Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Controale ITM pe tema prevenirii răspândirii coronavirusului la locul de muncă

      Inspectorii de muncă din cadrul ITM Galați au efectuat mai multe controale, în perioada 8-14 februarie, având ca scop verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea răspândirii SARS”CoV-2 printr-un plan de măsuri aprobat de Instituţia Prefectului.

      În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost finalizate 36 de controale, toate fiind efectuate în principal pentru verificarea respectării măsurilor pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. La firmele verificate au fost constatate 31 de deficienţe şi au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, constând în 27 de avertismente şi două amenzi în cuantum de 2.000 de lei. În domeniul relaţiilor de muncă, au fost finalizate 41 de controale, care au urmărit în principal respectarea modului de încheiere, executare şi suspendare a contractelor individuale de muncă. S-au constatat 56 de deficienţe şi au fost aplicate cinci sancţiuni contravenţionale, din care patru avertismente şi o amendă de 1.500 lei.

     

     
Autor: Radu Grigorescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Sanatate - Pandemia se domolește la Galați. Din 22 februarie s-a trecut la interdicțiile mai lejere, din „scenariul verde”
Vești bune legate de interdicțiile privind pandemia. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a stabilit că, începând cu data de 22 februarie 2021, în municipiul Galați, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare COVID- ...(continuare)
Sanatate - Criză de medici pentru centrele de vaccinare din Galați
Primăria Galaţi caută medici pentru centrele de vaccinare anti-COVID. Municipalitatea are nevoie de 12 medici care să asigure permanență în cele trei centre de vaccinare din oraș amenajate la Patinoar, Sala Sporturilor Dunărea și Sala Sider ...(continuare)
Sanatate - Lucruri adevărate și false despre scandalul Ivermectinei. Nu te vindecă de Covid, dar sigur te scapă de limbrici și râie!
Dezbaterile furtunoase pe tema folosirii Ivermectinei (in esență, un produs de sinteză omologat pentru uciderea viermilor intestinali la animale) în tratarea Covid-19 au întors lumea pe dos. Tabere s-au format rapid, capetele troznesc (virtual, ...(continuare)
Sanatate - Video-bronhoscop de ultimă generație la Spitalul Județean de Urgență din Galați
Spitalul Clinic Județean de Urgență a fost dotat cu un aparat medical performant, de ultimă generație, pentru chirurgie toracică. „Este vorba despre un video-bronhoscop de ultimă generație, care le va permite medicilor să facă investiga ...(continuare)
Sanatate - Bătaie de joc față de pacienți în centrele de permanență medicală din județul Galați. De fapt, medicii nu sunt la datorie
La sfârșitul anului trecut, trei centre de permanență din județ au fost controlate de echipe mixte formate din inspectori ai Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Galați și ai Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați. Controalele au a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact