Nr.4093, Luni, 10 August 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 33 ° C
Min : 22 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Fază de tot râsul la Galați: un bărbat a fost reținut pentru că a țepuit un ospătar la achitarea notei de plată

      Fază parcă desprinsă dintr-un banc cu chelneri (sau din celebrul film „Filantropica”) petrecută zilele trecute la Galați. Un cuplu (el 41, ea 45 de ani) i-a dat țeapă unui ospătar, însă efectul final nu este tocmai fericit (ca-n film), căci țeparii s-au ales cu dosar penal, iar bărbatul a fost chiar reținut de polițiști.

      „Din cercetări a reieşit că, acum trei zile, cu ocazia achitării unei note de plată într-un restaurant, din municipiul Galaţi, cei doi ar fi înşelat ospătarul cu suma de 300 de lei”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

      După depistare, cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei şi, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunerea luării unei măsuri preventive. Poliţiştii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor doi, având în vedere că sunt indicii că nu sunt la prima faptă de acest fel. Viața bate filmul. Filmul „Filantropica”, evident.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Sanatate - Pacient cu COVID-19 operat de urgență la Spitalul Județean Galați. Este prima intervenție de acest fel
Spitalul Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" din Galați a marcat o premieră legată de pandemie. În cursul zilei de marți, 4 august, a fost operat primul pacient infectat cu acest COVID-19. Inițial, s-a solicitat transferul pacientului ...(continuare)
Sanatate - Sănătatea gălățenilor, sabotată de conducerea Spitalului Județean de Urgență. Ce a descoperit ministrul Sănătății
Aflat în vizită electorală la Galați (unde s-a dat în stambă, alături de liberalii locali, la inaugurarea a două dispensare sătești din două comune conduse de primari PNL) ministrul Nelu Tătaru (de la Sănătate) a găsit timp și pentru ...(continuare)
Sanatate - Doctorița de la DSP care încasează comisioane de 300.000 de lei pe an de la spitalele din Galați se plânge că este o victimă
Cazul doctoriței Mariana Ioan, epidemiologul șef de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Galați, capătă noi dimensiuni. Ca urmare a dezvăluirilor din spațiul public, legate de faptul că aceasta încasează comisioane considerabile (circa ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact