Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cărți de condoleanțe deschise la Galați în memoria Regelui Mihai

      Gălățenii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României pot face acest lucru prin intermediul a două cărți de condoleanțe. Una dintre cărți a fost deschisă în holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. Mihai Bravu nr. 16, iar alta la sediul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei Galați din str. Basarabiei nr. 39. "Pentru concitadinii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României a fost deschisă câte o CARTE DE CONDOLEANȚE, astfel: una pe holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. Mihai Bravu nr. 16 și alta la sediul Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei Galați din str. Basarabiei nr. 39. Cei care doresc să-și exprime gândurile omagiale și să aducă flori în memoria Regelui nostru sunt așteptați până sâmbătă 14 ianuarie 2018(40 de zile), în intervalul orar 8:00 - 20:00, la adresele menționate. Veșnica Lui pomenire din neam în neam!", a transmis președintele ANRM Galați Ioan Furtună.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Douăzeci de mașini furate din străinătate, găsite pe parcursul anului de polițiștii gălățeni
Pe parcursul anului 2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Trafic și Furturi de Autovehicule au reușit identificarea și recuperarea unui număr de 20 autovehicule sustrase din ...(continuare)
Social - Aplicație care măsoară starea tehnică a drumurilor, lansată în premieră în România la Galați
O aplicație pentru telefoanele mobile care măsoară starea tehnică a drumurilor a fost lansată, marți, pentru prima dată în România, la Galați, de reprezentanți ai Universității Urbino din Italia, cu ajutorul aplicației putând fi furnizate informații ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact