Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii locali, în dispozitiv de Ziua Marinei

      Pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru devierea traficului rutier în zonele restricționate, cât și dirijarea acestuia, efective de polițiștii locali se vor afla în dispozitiv la evenimentele organizate la nivelul municipiului Galați cu ocazia Zilei Marinei. Astfel, potrivit unui comunicat al Poliției Locale Galați, pe data de 15 august 2018, pe Faleza Dunării (inferioară și superioară), în zona Parc Viva și Palatul Navigației, acolo unde vor fi organizate o serie de manifestări la care se estimează o participare numeroasă, la datorie se vor afla 21 de polițiști locali de la ordine publică, 11 de polițiști locali din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și zece polițiști locali de la Serviciul de Intervenție Rapidă.

      Pe parcursul manifestărilor, conform competențelor, polițiștii locali vor lua măsuri de menținere a ordinii și liniștii publice și de fluidizare a traficului rutier. Oamenii legii vor mai avea în vedere: îndepărtarea cerșetorilor, persoanelor fără adăpost și comercianților ambulanți și după caz sancționarea acestora; supravegherea grupurilor de persoane (minori, tineri) care tulbură ordinea și liniștea publică sau care se dedau la activități ce pot provoca scandal; înlăturarea persoanelor aflate în stare de ebrietate și luarea de măsuri conform Legii nr. 61/1991.

      De asemenea, în intervalul 16 – 19 august 2018, conform unui Plan de măsuri, polițiștii locali din cadrul serviciilor operative vor fi în dispozitiv pe toată raza municipiului Galați. Totodată, în cadrul Planului de măsuri – „Estival 2018”, oamenii legii vor avea în atenție zonele de promenadă și agrement din municipiul Galați.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - O tânără va parcurge 700 de Km cu bicicleta, cu un drapel al României oferit de Primărie
O tânără, pasionată de ciclism și escaladă montană, va parcurge, singură, cu bicicleta, pe șosea și off - road, un traseu de aproape 700 de km, pentru a realiza o expediție în Munții Piatra Craiului, purtând un drapel al ...(continuare)
Social - Pâine expirată, cu gramaj mai mic sau fără informații evidente privind alergenii, la comerciliazare; comisarii CJPC care au dat amenzi de 56.400 de lei
Produse de morărit și panificație cu termenul de valabilitate depășit, cu gramaj mai mic decât în realitate sau fără informații evidente pe etichetă privind alergenii conținuți au fost găsite la comercianți din județul Galați de comisarii CJPC, î ...(continuare)
Social - O ambulanță a accidentat mortal un pieton pe o trecerea de pietoni din Tecuci
O ambulanță, fără semnalele acustice și luminoase pornite, care transporta o pacientă, a lovit, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, el decedând ulterior la spital. Polițiștii au deschis î ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact