Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Agent de poliție, prins în flagrant când primea mită pentru a introduce în penitenciar un telefon și o cartelă SIM

      Un agent de poliție din Galați este cercetat pentru luare de mită și trafic de influență, după ce a fost prins când lua mită 500 euro în vederea introducerii unui telefon mobil și a unei cartele SIM în incinta penitenciarului. Polițistul, care ar mai fi luat și o altă mită de 1.500 de euro în același scop, a fost pus control judiciar.

     

      Agentul de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați a fost prins în flagrant, miercuri, de ofițerii Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, în timp ce primea de la o persoană, suma de 500 euro, cu scopul de a-și trafica influența pe lângă lucrători ai unei unități penitenciare, în vederea introducerii unui telefon mobil și a unei cartele SIM în incinta acesteia, potrivit unui comunicat al DGA. Agentul de poliție este cercetat și pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită și trafic de influență, după ce a solicitat și primit suma de 1500 de euro de la un martor denunțător aflat în stare de arest preventiv, cu scopul de a introduce în interiorul instituției două telefoane mobile și două cartele SIM. Ulterior, martorul denunțător a fost transferat într-o unitate de detenție și, cu ocazia discuțiilor purtate, agentul de poliție i-a promis introducerea unui telefon mobil în incintă, contra unei sume de bani neprecizată la acel moment, situație care a condus la acțiunea de flagrant organizată în cursul zilei de miercuri.

      Agentul de poliție este cercetat sub control judiciar.

     

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Cursuri și aplicații practice pentru tinerii care doresc să desfășoare activități montane
ATE Club Albatros Galați derulează, în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018, cea de-a VI-a ediție a proiectului intitulat “Hai cu noi pe munte!” care are drept scop organizarea unui curs de educație montană destinat tine ...(continuare)
Social - Zâmbete pe schiuri în tabăra pentru copiii cu nevoi speciale
Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați a participat, pentru al treilea an consecutiv, în perioada 18 februarie – 23 februarie 2018, la cea de-a patra ediție a taberei ...(continuare)
Social - Polițiștii locali supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Intervenție Rapidă
Polițiștii locali din Galați care sunt supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Serviciul de Intervenție Rapidă. Astfel, un echipaj de polițiști de la Intervenție Rapidă va face ...(continuare)
Social - Primăria acordă tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști
Gălățenii cu venituri modeste pot solicita până pe 23 martie ajutoare de urgență, sub formă de tichete sociale, pentru Sărbătorile de Paști. Pot beneficia de aceste ajutoare pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparțină ...(continuare)
Social - Unde se organizează concurs de admitere pentru învățământul militar postliceal
Ministerul Apărării Naționale organizează anul acesta concurs de admitere la o serie de instituții de învățământ militar postliceal pentru formarea de maiștri militari și subofițeri. Se asigură gratuitate pe timpul studiilor: hrană, ținută, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact