Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Lucrări pe un nou segment al străzii Basarabiei

      Noi lucrări pentru modernizarea străzii Basarabiei se vor derula, începând de joi, 6 septembrie, în cadrul proiectului ”Reabilitarea infrastructurii de transport inclusiv viaducte axa Est –Vest, intrări în Galați”, demarat în data de 7 iunie 2018, potrivit unui comunicat al Primăriei.

      Astfel, pentru desfășurarea lucrărilor, începând de joi, se va închide circulația pe str. Basarabiei, pe cel de-al treilea tronson, cuprins între strada Domnească și strada Grădina Veche.

      Conform proiectului, se vor executa următoarele lucrări: refacerea sistemului rutier pe partea carosabilă pe toată lățimea străzii, refacerea trotuarelor, amenajarea intersecțiilor, asigurarea scurgerii apelor prin guri de scurgere racordate la rețeaua de canalizare, reabilitarea rețelelor de apă și de canalizare, refacerea branșamentelor și a subtraversărilor, desființarea liniilor de tramvai și realizarea instalațiilor electrice pentru extinderea rețelei de troleibuze.

      Până acum echipele au intervenit pentru înlocuirea rețelelor de apă și pentru realizarea unui tronson de canalizare între strada Domnească și strada Mihai Bravu.

      Pe segmentul pe care se va închide circulația de joi, 6 august 2018, se va face o rețea provizorie pentru furnizarea apei potabile către cetățenii din zonă, pentru a nu afecta consumatorii pe perioada desfășurării lucrărilor. Pe toate segmentule menționate se lucrează și la rețeaua electrică.

      Durata proiectului este de 14 luni, iar lucrările sunt executate de Asocierea S.C. Tancrad S.R.L și S.C. Lemacons S.R.L. Valoarea totală a acestor lucrări este de 11.855.036 de lei, fără TVA.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact