Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Donații pentru spitalele din Galați din partea combinatului siderurgic, în vederea luptei cu COVID-19

      Siderugiștii și Combinatul LIBERTY Galați contribuie printr-un set complex de măsuri și inițiative la sprijinirea sistemului medical local, comunității și autorităților, în contextul prevenirii infectării cu noul coronavirus.

      “Pentru noi, prioritară este grija față de colegi, familii, oamenii din Galați dar și pentru operarea în siguranță deplină a echipamentelor complexe cu care lucrăm”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

      Combinatul a cumpărat pentru Spitalul Județean de Urgență un video - laringoscop de ultimă generație care permite nu doar vizualizarea precisă a sistemului respirator ci și aspirarea mucozităților care se acumulează în plămâni, situație des întâlnită la pacienții aflați în stare gravă, ca urmare a infectării cu noul Coronavirus. Echipamentul va fi livrat miercuri și va fi însoțit de o instruire a personalului care îl va utiliza.

      De asemenea, Stația de Ambulanță Galați va primi sisteme moderne de dezinfectare a mașinilor care transportă pacienți.

      LIBERTY Galați a trimis deja, din rezervele proprii, volume diferite de combinezoane, măști, ochelari de protecție și mănuși către Spitalul Județean, Spitalul C.F.R., piloții A.F.D.J. și Primăria Galați. În plus, au fost disponibilizate unele capacități de cazare ale companiei care, la nevoie, să poată fi utilizate de către personalul medical aflat în izolare ori în carantină, la solicitarea autorităților.

      În curs de cumpărare și livrare este și o imprimantă 3 D profesională care va fi oferită Universității “Dunărea de Jos” din Galați pentru creșterea producției de viziere ce vor fi folosite de personalul medical.

      Pentru protejarea angajaților și contractorilor săi, LIBERTY Galați a luat măsuri ample de prevenție: scanarea obligatorie și fără contact a temperaturii corporale, mărirea numărului de curse convenție, acordarea de măști pentru pasagerii acestora, dezinfecții pe posturile de lucru, reorganizări de activități, interzicerea călătoriilor, digitalizarea întâlnirilor și altele.

     
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Caz revoltător la Galați. O asistentă medicală este persecutată de vecini pentru că lucrează cu bolnavi cu COVID-19
Situație de-a dreptul halucinantă la Galaţi, care arată nivelul de dezumanizare la care a ajuns societatea în aceste vremuri. O asistentă medicală care lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase spune că este hărţuită de vecini pentru simp ...(continuare)
Social - Primăria dă nevoiașilor tichete sociale pentru Paști. Cine și cum le poate obține
Primăria municipiului Galați informează că, prin intremediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Galaţi - Serviciul Public de Asistenţă Socială, acordă ajutoare de urgenţă sub formă de tichete sociale în valoare de 100 lei/ ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact