Nr.4071, Vineri, 25 Septembrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer insorit

Max
: 31 ° C
Min : 18 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Cine sunt cei 11 candidați care vă cer votul pentru șefia Consiliului Județean Galați

      Potrivit informațiilor furnizate de Biroul Electoral Județean, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galați s-au înscris în cursă nu mai puțin de 11 candidați.

      Este vorba (în ordinea depunerii candidaturilor) de: Nicolae Marin (Pro România; fost senator PPDD și PSD; a plecat din PSD după o încercare nereușită de puci ce viza înlăturarea lui Dan Nica), Costel Fotea (PSD; președintele în exercițiu al CJ și omul creditat cu cele mai mari șanse să câștige mandatul 2020-2024); Vasile Năstasă (Re:Start România), Oana-Claudia Iurescu (PMP; consilier local de Galați în prezent); George-Cătălin Stângă (PNL; senator PNL în exercițiu; este susținut și de USR-PLUS în baza unui protocol); Florinel-Petru Gasparotti (ALDE); Ionel Petrea (candidat independent); Aurel Zamfir (PER); Lilian Scripnic (AUR); Silviu Manolache Mîrzac (PPU social-liberal) şi Marian Popa (Partidul Verde Florin Călinescu).

      Pentru Consiliul Județean Galați și-au înregistrat candidaturile 14 formațiuni și alianțe politice şi doi independenți.

      Vă reamintim că tot un număr de 11 candidați şi-au depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului reşedință de județ: Daniela-Simona Vreme (independent), Andrei Velea (PACT), Marius Stan (Pro România), Ionuț-Florin Pucheanu (PSD), Cătălin Cristache (PMP), Emanuel Olaru (Re:Start România), Bogdan-Ionel Rodeanu (Alianţa USR PLUS), Cristian Dima (ALDE), Adriana-Elena Tudor (AUR), Ștefan Baltă (PER) și Picu Apostol Roman (PPU social-liberal).

      Pentru Consiliul Local al municipiului Galați și-au înregistrat candidaturile 15 formațiuni și alianțe politice și doi independenți.

     
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Miștocăreala cu autorizarea școlilor din județul Galați, continuă. Aproape 100 de unități de învățământ nu au apă potabilă și nici toalete corespunzătoare
Când te uiți la televizor la declarațiile politicienilor, ai impresia că școala a început în toamna asta, în condiții perfecte. Însă în vreme ce premierul, ministrul Educației, șefii de CJ, prefecții și primarii se bat cu cărămida-n ...(continuare)
Social - Turc fals, prins de un polițist adevărat. Cum încerca individul să-i escrocheze pe trecători
La data de 17.09.2020, în jurul orei 16.20, un agent de poliție în vârstă de 40 ani, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați, de la un post de poliție rural, în timp ce se deplasa în ținută civilă pe DN 24D cu autoturismul ...(continuare)
Social - Două unități școlare din județul Galați încep cursurile doar online. Alte 149 vor avea cursuri mixte, iar 233 încep școala în mod normal
Două unităţi de învăţământ de stat din Galaţi sunt în scenariul roşu şi vor rămâne închise la 14 septembrie.Conform deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, vor rămâne închise, fiind în scenariul roşu, ...(continuare)
Social - Olimpicii din Galați primesc de la Primărie premii duble față de anul trecut. Deci e bună la ceva și campania electorală
Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceştia, precum şi elevii care au avut media 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat sunt premiaţi de către Primăria municipiului Galaţi pentru performanţele o ...(continuare)
Social - Cel mai mare telescop din România, intrat în dotarea Muzeului de Științele Naturii din Galați
”Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost deschis Observatorul Astronomic de la Galaţi. Am dotat muzeul cu un nou telescop, unul de ultimă generaţie, care poate fi folosit de către toţi pasionaţii de astronomie pentru a observa cu uş ...(continuare)
Social - Demografie în pandemie. Autoritățile vă invită să faceți copii și promit că decontează leafa bonei. CL Galați a aprobat subvenția
Am trăi s-o vedem și pe asta: leafa bonei copilului va fi subvenționată de la bugetul public! Bizara subvenție, legiferată recent, a fost aprobată și de Consiliul Local Galați, care a validat, în cea mai recentă ședință a sa, metodologi ...(continuare)
Social - Violatorii din Brăhășești, trimiși în judecată. Ei și-au ucis victima după viol, zdrobindu-i capul
Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-a trimis în judecată pe doi tineri din comuna gălăţeană Brăhăşeşti, Mihai Gabriel Pătraşc şi Ionuţ Andrei, sub acuzaţiile de viol şi omor calificat. Primul termen în procesul penal a fost ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact