Nr.3949, Miercuri, 29 Ianuarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer noros

Max
: 4 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Caz dramatic la Gohor: fetiță de 7 ani alungată de acasă, în crucea nopții, de părinții ei, care erau beți

      Situație revoltătoarea în comuna Gohor, acolo unde un localnic a intervenit și a salvat o fetiță de 7 ani, care fusese bătută rău de mama ei și lăsată în frig, noaptea, în grădină.

      Bărbatul, alertat de plânsul fetiței, a observat că micuța este speriată și îmbrăcată foarte subțire pentru frigul de afară, așa că, realizând că este o problemă, a filmat cu telefonul mobil discuția cu părinții fetei.

      Omul nu s-a limitat însă doar să posteze filmarea pe rețeaua de socializare. El a alertat telefonic Poliția și Primăria, iar autoritățile au reacționat prompt, trimițând imediat (sâmbătă seară), la fața locului, un agent de poliție și asistentul social de la Primărie.

      În filmarea postată de bărbat pe Facebook se poate vedea că ambii părinți ai fetiței sunt beți dar și că micuța este speriată și că refuză să se reîntoarcă acasă, la mama ei.

      În prezent, copila se află într-un centru de protecție a minorilor, iar Poliția a declanșat o anchetă penală pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului. Părinții ar putea fi decăzuți din drepturi, drepturi care în prezent sunt suspendate, până când instanța de judecată va decide măsurile legale.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - DEZVĂLUIRI Cum a ajuns Galațiul, în interval de doar câteva luni, de la „cel mai curat” la „cel mai poluat” oraș din România
La jumătatea anului 2019, Ministerul Mediului (condus pe atunci de Grațiela Gavrilescu-PSD) emitea un soi de analiză a stării mediului din orașele importante ale României. Cu amintitul prilej, aflam că municipiul Galați ajunsese, cu totul sur ...(continuare)
Social - Autoritățile confirmă: carnea de curcan suspectă a fi infectată cu gripă aviară a ajuns și în județul Galați
Mai multe loturi de carne de curcan provenită de la fermele de păsări din Ungaria, aflate în zona afectată de gripa aviară, au fost retrase de la comercializarea în România, potrivit unei decizii luate de Autoritatea Naţională Sanitară Vet ...(continuare)
Social - Al doilea focar de pestă porcină africană din 2020, la Galați. Aproape 500 de porci, uciși preventiv
Prefectura Judeţului Galaţi a anunţat că în judeţ şi-a făcut apariţia un nou focar de pestă porcină, deja al doilea din anul 2020. De data aceasta, prezenţa virusului a fost confirmată în două gospodării situate în vestul localităţ ...(continuare)
Social - Pesta porcină africană s-a întors „pe șest” la Schela. Autoritățile și-au luat concediu
Prima zi a anului 2020 nu a adus veşti tocmai bune pentru locuitorii comunei Schela din judeţul Galaţi. Sătenii au aflat că pesta porcină s-a întors în localitate, după ce le mai făcuse o vizită şi în iulie 2019. De data aceasta, pericu ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact