Nr.4047, Vineri, 5 Iunie 2020  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 25 ° C
Min : 14 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Dosar penal și amenzi pentru mai multe persoane din județul Galați care au înjurat și au amenințat un jandarm pe Facebook

      Un jandarm care lucrează în cadrul unei structuri de ordine publică din Galaţi a fost ameninţat pe o reţea de socializare de către un grup de persoane.

      ”Postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsura punitivă luată împotriva sa şi a tatălui său de către subofiţerul jandarm, ambii depistaţi în timp ce încălcau prevederile ordonanţelor militare de limitare a răspândirii virusului SARS CoV2. La momentul sesizării, postarea avea 821 de distribuiri, iar comentariile incitau la comiterea de acţiuni violente asupra jandarmului. Mai mult, postarea era însoţită de o serie de imagini surprinse cu jandarmul aflat în timpul liber, fapt ce a creat o stare de nelinişte colegului nostru şi familiei acestuia. Totodată, autorul postării solicita <> a acesteia”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

      Conform Deciziei nr.4546/2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public, motiv pentru care Jandarmeria Galaţi s-a sesizat din oficiu şi a întocmit actele de sesizare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

      Jandarmii au identificat şi alte persoane care au proferat injurii şi expresii jignitoare.împotriva colegului lor, acestea urmând să fie sancţionate contravenţional.

      Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a început urmărirea penală in rem în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare publică şi ultraj.
Autor: Radu Antonescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Noile facilități acordate, la transportul în comun, pentru elevi, studenți, pensionari și cei cu venituri reduse
Consilierii locali au aprobat la cea mai recentă ședință de CL un proiect de hotărâre privind categoriile de pasageri care beneficiază de gratuități și reduceri la transportul în comun realizat cu mijloacele de transport ale Societății T ...(continuare)
Social - Orfanii și persoanele cu handicap din Galați, în situație critică. Guvernul nu a mai virat de două luni alocările bugetare pentru ei
Situație alarmantă la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Galaţi, care a confirmat că nu mai are bani pentru funcţionare decât până pe la jumătatea lunii iunie, aşa că soarta celor 1.200 de asistaţi din jud ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSocial Mica PublicitateContact