Nr.4184, Joi, 25 Februarie 2021  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 8 ° C
Min : -4 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Primele două autobuze hibrid din Galați vor ieși pe trasee în câteva săptămâni. Noile tramvaie, abia în 2022

      Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a anunțat că, gata vin autobuzele hibrid cupărate. „Cel mai probabil într-o săptămână sau două, cred că vor ajunge la Galaţi primele două autobuze hibrid din cele 20 pe care le-am achiziţionat", a declarat edilul.

      Vă reamintim că mijloacele de transport vor fi livrate de Solaris Bus & Coach SRL, de la care am cumpărat şi noile troleibuze aflate acum pe trasee. Valoarea contractului încheiat în septembrie anul trecut pentru cele 20 de hibride este de 33.600.000 lei fără TVA.

      Potrivit primarului, este pregătită documentaţia necesară pentru a accesa fonduri guvernamentale consistente, astfel încât să continue înnoirea parcului auto al societăţii Transurb.

      În ceea ce priveşte noile opt tramvaie, aflate în construcţie la Astra Vagoane Călători, cel mai probabil ar putea sosi în primăvara anului viitor. Oricum, nici n-am avea ce face cu ele mai devreme, dat fiind amplul proiect de modernizare a liniilor, aflat în derulare.
Autor: Dan Popescu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Prima grădiniță construită de la zero în Galați, după 1989, la un pas de a fi anulată. Ce scandal stupid a generat investiția
Anunțul municipalității cum că va investi o sumă consistentă (în mare parte din fonduri europene) pentru a construit ceva ce nu s-a mai construit în anii democrației modern, adică o grădiniță, are șanse mari să nu se mai materializeze. ...(continuare)
Social - După 31 de ani de nimic educațional, la Galați se va construi din nou o grădiniță „de la zero”
Primăria municipiului Galați a anunțat că a făcut predarea amplasamentului pentru construcția, cu fonduri europene, a primei grădinițe din oraș, după anul 1990. Grădinița se va construi în cartierul Țiglina 2, pe strada Constructorilo ...(continuare)
Social - Universitatea din Galați își cumpără vapor. Cum a ajuns rectorul Puiu Georgescu să aspire la rangul de amiral
Pare o utopie, dar este cât se poate de adevărat: Universitatea „Dunărea de Jos” își cumpără un vapor. Ce-i drept, dezamăgitor pentru militanții conduși de ONG-istul Bogdan Brânzan, nu este vorba de o navă de croazieră pe Dunăre, ci ...(continuare)
Social - Galați, redeschis! Din 25 ianuarie, gălățenii au din nou acces în teatre, cinematografe, restaurante și cafenele
Pandemia slăbește la Galați. Începând de luni, 25 ianuarie 2021, restaurantele, barurile și cafenelele din municipiul Galaţi se vor redeschide la interior, iar activitatea teatrelor, cinematografelor şi a altor instituții organizatoare de sp ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialSport Mica PublicitateContact