Nr.3585, Vineri, 17 Noiembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Campanie pentru descurajarea mersului fără bilet cu autobuzul; călătorii vor fi îndrumați să urce pe ușa din față a mijloacelor de transport

     

      Conducerea societății locale de transport public în comun din Galați va demara, la începutul lunii decembrie, o campanie pentru descurajarea mersului fără bilet cu autobuzele, călătorii urmând să fie îndrumați să urce pe ușa din față a mijloacelor de transport, în condițiile în care, în medie, pe lună, circa 180 de persoane sunt prinse fără bilet de către controlori.

     

      Managerul societății locale de transport public în comun din Galați, Transurb, aflată în subordinea Consiliului Local, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că la începutul lunii decembrie, va fi demarată, timp de o săptămână, o campanie pentru descurajarea mersului fără bilet cu autobuzele, intitulată "Eu urc prin față". "E o campanie pe care o vom desfășura în stații, cu ajutorul salariaților din societatea noastră și în general a controlorilor de bilete. Îi vom îndruma pe toți oamenii să urce pe ușa din față la șofer și să coboare pe la ușile din spate, iar în felul acesta, călătorii să poată să își arate legitimația de călătorie la conducătorul auto sau dacă nu o dețin să cumpere un bilet de la șofer pe care va urma sa îl composteze. Campania se da desfășutra timp de o săptămână, vom avea diferite sigle inscripționari pe autobuz și pe ușă să vadă și călătorii că urcarea se face pe ușa din față. Campania este pentru a-i descuraja pe călătorii frauduloși, iar o astfel de campanie am mai făcut și în urmă cu doi ani", a spus Genica Totolici, mangerul Transurb.

      Ea precizat că s-a inspirat în luarea acestei decizii de la Sibiu unde sunt folosite ușile din față pentru urcarea în mijloacelor de transport. În prezent, controlorii Transurb depistează circa 170-180 de călători fără bilet, dar numărul acestora este însă cu mult mai mare. "Din evidențele noastre călători fraudolși, pe baza proceslor verble pe care le eliberăm în mijloacele de transport public în comun, sunt aproximativ, în medie, 170-180 de călători frauduloși, pe lună- care primesc procese verbale. În rest, în cazul ceilorlați, că sunt mai mulți fraudoloși, care nu pot fi identificați, controlorii apelează la Poliția Locală", a mai spus Totolici.

      Pe de altă parte, ea a anunțat că societatea Transurb are începând de joi o nouă identitate vizuală, un nou logo și un site nou. "E un site care îmbină noua identitate vizuală a Transurb cu exigențele mediului online actual. Noul site va putea fi accesat de pe orice tip de terminal, mobil sau fix, cel mai important aspect, pe lângă cel prezent, fiind că la orice oră în orice stație călătorii vor putea afla când vine autobuzul, la ce oră, accesează direct de pe mobil, smartphone, tabletă graficul de transport și se va putea orienta la ce oră ajunge în stația respectivă autobuzul sau tramvaiul", a mai spus Genica Totolici.

      În momentul de față, societatea Transurb dispune de un parc auto de 170 de mijloace de transport în comun - autobuze, troleibuze și tramvaie, dintre care 116 se află zilnic pe trasee.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Restricții de circulație vineri și sâmbătă pe str. Traian
Vineri, 19 noiembrie 2017, în intervalul orar 8.00 – 18.00, va fi închisă circulația pe Str. Traian în dreptul sensului giratoriu din Bariera Traian. Autoturismele care circulă dinspre Metro către Galați vor fi dirijate pe Str. Ș ...(continuare)
Social - Comunitatea Curățăm Galațiul face apel către gălățeni să doneze haine pentru persoanele fără adăpost
Comunitatea Curățam Galațiul inițiază o campanie prin care îi îndeamnă pe gălățeni să-și doneze hainele pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă față sezonului rece. Timp de patru zile, de joi, 23 noiembrie de la ora 9.00, ...(continuare)
Social - Verificări la construcțiile hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor
Specialiștii verifică starea tehnică și funcțională a construcțiilor hidrotehnice cu rol de apărare împotriva inundațiilor de pe cursurile de apă din județul Galați. În perioada 13-17 noiembrie 2017 în județul Galați au loc acțiuni de acțiuni de ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact