Nr.3999, Vineri, 3 Aprilie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 14 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Trei gălățeni au fost duși cu forța în carantină după ce au fost prinși că nu respectau izolarea dispusă de autorități

      Trei gălățeni, care ar fi trebuit să stea izolați la domiciliu (fiind suspecți de infectare cu COVID-19), au încălcat interdicția de a ieși pe stradă și au fost prinși de polițiști, cu ocazia verificărilor făcute de duminică până luni dimineață. Din totalul de 1.339 de persoane aflate în izolare la domiciliu pe raza județului Galați, controlate în 24 de ore de forțele de ordine, doar cei trei au fost prinși nesocotind legea.

      Fiecare a primit câte 5.000 de lei amendă și a fost internat forțat într-un centru de carantină. Dacă vor pleca și din centru, nu doar că vor fi obligați să mai stea încă 14 zile în acest regim, dar, conform Ordonanței Militare nr. 4, vor trebui să și suporte toate costurile. De asemenea, se vor alege cu dosare penale.

      Alături de cei trei ”evadați”, sute de gălățeni au fost amendați pentru că nu și-au putut justifica prezența pe străzi, fiind surprinși fie în afara orelor permise, fie fără documente: 358 de persoane au fost sancționate în decurs de 24 de ore, valoarea totală a amenzilor ridicându-se la 406.600 de lei. Verificările continuă zilnic.
Autor: Silvia Toma
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Caz revoltător la Galați. O asistentă medicală este persecutată de vecini pentru că lucrează cu bolnavi cu COVID-19
Situație de-a dreptul halucinantă la Galaţi, care arată nivelul de dezumanizare la care a ajuns societatea în aceste vremuri. O asistentă medicală care lucrează la Spitalul de Boli Infecţioase spune că este hărţuită de vecini pentru simp ...(continuare)
Social - Primăria dă nevoiașilor tichete sociale pentru Paști. Cine și cum le poate obține
Primăria municipiului Galați informează că, prin intremediul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Galaţi - Serviciul Public de Asistenţă Socială, acordă ajutoare de urgenţă sub formă de tichete sociale în valoare de 100 lei/ ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentSanatateSocial Mica PublicitateContact