Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii locali supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Intervenție Rapidă

      Polițiștii locali din Galați care sunt supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Serviciul de Intervenție Rapidă. Astfel, un echipaj de polițiști de la Intervenție Rapidă va face o formă de protecție prin supraveghere, monitorizare și siguranță la locul de domiciliu.

     

      La nivelul Ministerului Afacerilor Interne a fost emis un ordin privind asigurarea protecției personalului MAI, iar la Galați conducerea Poliției Locale a luat decizia de a elabora o procedură internă care va avea același scop. Procedura se aplică de către întreg personalul Poliției Locale Galați, precum și de către personalul însărcinat cu atribuții în gestionarea, la nivel instituțional, a cazurilor în care un lucrător sau membru de familie al acestuia este supus amenințărilor și violențelor ca urmare a exercitării atribuțiilor de serviciu sau în legătură cu acestea. Instituirea protecției personalului Poliției Locale Galați se face atunci când se constată că este iminentă producerea ori au fost manifestate acte în scopul intimidării sau amenințării ori violențe, ca urmare a exercitării atribuțiilor de serviciu sau în legătură cu acestea, care pot pune în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea sau bunurile lucrătorilor sau ale membrilor de familie.

      “Conform procedurii emise, la nivelul Poliției Locale Galați instituirea protecției se face în două moduri: la solicitare sau din oficiu. Practic, un echipaj de polițiști de la Intervenție Rapidă va face o formă de protecție prin supraveghere, monitorizare și siguranță la locul de domiciliu. Am luat această măsură imediat ce a apărut ordinul ministrului. Așa mi s-a părut corect față de angajații Poliției Locale Galați”, a declarat Petrică Hahui, directorul general al Poliției Locale Galați.

      De protecția personalului din cadrul Poliției Locale Galați se va ocupa Serviciul de Intervenție Rapidă, care va avea în atribuții și această activitate.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Cursuri și aplicații practice pentru tinerii care doresc să desfășoare activități montane
ATE Club Albatros Galați derulează, în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018, cea de-a VI-a ediție a proiectului intitulat “Hai cu noi pe munte!” care are drept scop organizarea unui curs de educație montană destinat tine ...(continuare)
Social - Agent de poliție, prins în flagrant când primea mită pentru a introduce în penitenciar un telefon și o cartelă SIM
Un agent de poliție din Galați este cercetat pentru luare de mită și trafic de influență, după ce a fost prins când lua mită 500 euro în vederea introducerii unui telefon mobil și a unei cartele SIM în incinta penitenciarului. Poli ...(continuare)
Social - Zâmbete pe schiuri în tabăra pentru copiii cu nevoi speciale
Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați a participat, pentru al treilea an consecutiv, în perioada 18 februarie – 23 februarie 2018, la cea de-a patra ediție a taberei ...(continuare)
Social - Primăria acordă tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști
Gălățenii cu venituri modeste pot solicita până pe 23 martie ajutoare de urgență, sub formă de tichete sociale, pentru Sărbătorile de Paști. Pot beneficia de aceste ajutoare pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparțină ...(continuare)
Social - Unde se organizează concurs de admitere pentru învățământul militar postliceal
Ministerul Apărării Naționale organizează anul acesta concurs de admitere la o serie de instituții de învățământ militar postliceal pentru formarea de maiștri militari și subofițeri. Se asigură gratuitate pe timpul studiilor: hrană, ținută, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact