Nr.3708, Miercuri, 23 Mai 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiști și asistent SMURD, atacați cu un cuțit în timpul unei intervenții la un accident rutier; agresorul a fost reținut

      Doi polițiști și un asistent SMURD care au intervenit miercuri seara, în municipiul Galați, la locul unui accident, după ce șoferul unei autospeciale a lovit un stâlp, au fost atacați cu un cuțit de un alt bărbat care a fost reținut pentru 24 de ore.

     

      Purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Costin Gabriela, a declarat că miercuri seara, printr-un apel la 112, s-a semalat producerea unui accident rutier în municipiul Galați, pe strada Domnească, în apropierea Parcului CFR, unde o autoutlitară a lovit un stâlp. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical de la SMURD care nu au găsit însă pe nimeni în mașina respectivă. Polițiștii au demarat verificări, iar în scurt timp la un identificat pe șoferul mașinii în parcul din apropiere, acesta încercând să fugă. "Șoferul a încercat să fugă, părea în stare de ebrietate. A fost însă imobilizat de polițiști, dar un alt bărbat, de 41 de ani, care era și acesta în parc, a intervenit și i-a atacat pe polițiști și asistentul de la SMURD cu un cuțit. Unul dintre polițiști i-a deviat mâna în care avea cuțitul, lama lovind luneta autospecialei SMURD care a fost zgâriată. Agresorul a fost imobilizat și încătușat și condus la sediul Poliției, în timp ce șoferul autoutilitarei a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice", a declarat Costin Gabriela.

      În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din clupă și ultraj, iar bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

     

      Sursa foto: Facebook
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Noi reglementări privind circulația pe drumurile publice
Prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără Inspecție Tehnică Periodică valabilă, precum și dacă vehiculul nu a fost înscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la achiziționarea lui au intrat în vigoare. De ...(continuare)
Social - Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiță mușcată de un câine în curtea Spitalului din Tg. Bujor
O fetiță, din județul Galați, care a fost mușcată de un câine în 2015 în curtea Spitalului din orașul Târgu Bujor, poate primi despăgubiri în valoare de 10.000 de euro, potrivit deciziei instanței Tribunalului Galați, hotârârea nefiind definitivă ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact