Nr.3662, Vineri, 16 Martie 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Artiștii de la Gulliver prezintă duminică spectacolul "Mica Sirenă"

      Teatrul Gulliver vă invită să vizionați duminică, 18 martie, cu începere de la ora 10.30, spectacolul "Mica Sirena", una dintre cele mai populare montări ale teatrului. Frumusețea poveștii lui Andersen, creativitatea regizorală, disponibilitatea ludică actoricească, compoziția scenografică, surprizele „animate”, dar și o ilustrație muzicală de excepție sunt secretele unui spectacol inedit, realizat cu dăruirea, talentul și pasiunea unei echipe entuziaste de teatru de animație, care a încântat generații de spectatori: Teatrul Gulliver – Galați.

      În distribuție în regăsim pe actorii Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Elena Marin, Aurelian Iorga și Eduard Șișu. Figurație: Cătălin Marin, Mihai Caragață, Rică Lungu. Invitat în spectacol: Cristian GHEORGHE – în rolul lui Triton. Voci cântece: Cristina Bleandură, Ionuț Negrișanu. Regia și scenariul sunt semnate de Daniel Stanciu, scenografia și sculptura păpușilor sunt realizate de Vlad Tănase, iar ilustrația muzicală este compusă de Jou-Jou Drăgan. Grafica digitală care completează decorul spectacolului este concepută de Alin Sterian.

      Spectacolul a obținut premiul de populariate în cadrul Festivalului Internațional de Animație "Gulliver", ediția a XXIII-a, din anul 2015.

      Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să își achiziționeze biletele din timp, o pot face online, accesând linkul bilete.fanitardini.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secțiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura și de la sediul teatrului, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Prețul biletelor este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Cursuri și aplicații practice pentru tinerii care doresc să desfășoare activități montane
ATE Club Albatros Galați derulează, în perioada 17 aprilie – 20 mai 2018, cea de-a VI-a ediție a proiectului intitulat “Hai cu noi pe munte!” care are drept scop organizarea unui curs de educație montană destinat tine ...(continuare)
Social - Agent de poliție, prins în flagrant când primea mită pentru a introduce în penitenciar un telefon și o cartelă SIM
Un agent de poliție din Galați este cercetat pentru luare de mită și trafic de influență, după ce a fost prins când lua mită 500 euro în vederea introducerii unui telefon mobil și a unei cartele SIM în incinta penitenciarului. Poli ...(continuare)
Social - Zâmbete pe schiuri în tabăra pentru copiii cu nevoi speciale
Asociația de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați a participat, pentru al treilea an consecutiv, în perioada 18 februarie – 23 februarie 2018, la cea de-a patra ediție a taberei ...(continuare)
Social - Polițiștii locali supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Intervenție Rapidă
Polițiștii locali din Galați care sunt supuși amenințărilor sau violențelor vor beneficia de protecția colegilor de la Serviciul de Intervenție Rapidă. Astfel, un echipaj de polițiști de la Intervenție Rapidă va face ...(continuare)
Social - Primăria acordă tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști
Gălățenii cu venituri modeste pot solicita până pe 23 martie ajutoare de urgență, sub formă de tichete sociale, pentru Sărbătorile de Paști. Pot beneficia de aceste ajutoare pensionarii singuri sau familii de pensionari fără aparțină ...(continuare)
Social - Unde se organizează concurs de admitere pentru învățământul militar postliceal
Ministerul Apărării Naționale organizează anul acesta concurs de admitere la o serie de instituții de învățământ militar postliceal pentru formarea de maiștri militari și subofițeri. Se asigură gratuitate pe timpul studiilor: hrană, ținută, ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitieSocial Mica PublicitateContact