Nr.3491, Luni, 26 Iunie 2017  
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Mecanic de locomotivă din R. Moldova, amendat cu 10.000 de lei, după ce într-un vagon al trenului au fost găsite 1.400 de pachete de țigări

     

      Un bărbat, din R.Moldova, mecanic de locomotivă, a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce într-un vagon al trenului, cu care urma să intre în România, au fost găsite, de către polițiștii de frontieră și vameșii din Galați, 1.400 de pachete de țigări ascunse sub minereul transportat.

     

      În Punctul de Trecere a Frontierei Galați Feroviar a ajuns zilete trecute, o garnitură de tren de marfă, având în componență 51 de vagoane, încărcate cu minereu de fier concentrat, iar în urma schimbului de informații cu omologii din Republica Moldova, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra vagoanelor garniturii, potrivit unui comunicat transmis vineri de Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Galați. Deoarece la unul din vagoane echipa de control a observat o modificare a configurației încărcăturii, s-a procedat la îndepărtarea unei părți din minereu, iar la o adâncime de aproximativ 20 de centimetri au fost descoperiți doi saci de rafie înveliți în folie neagră de plastic, în care era cantitate totală de 28.000 de țigarete, respectiv 1.400 pachete, marca Plugarul, de proveniență Republica Moldova.

      Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării țigaretelor în valoare totală de 2.125 lei, în vederea confiscării, iar mecanicul de locomotivă, lucrător al Căilor Ferate Moldova, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri
Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați, alături de voluntari, s-au aflat duminică în Grădina Publică unde au derulat o campanie de prevenire a consumului de droguri, în cadrul căreia au discutat cu persoanele prez ...(continuare)
Social - Încep înscrierile pentru Tabăra ANOSR
ANOSR lansează concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017, tabără care se vă desfășura în perioada 25-30 august 2017 în stațiunea Costinești, la Complexul Vraja Mării. Pe lângă un sejur de 5 zile la ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateContact