Nr.3911, Luni, 2 Septembrie 2019  
Home AdministratieSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Câte școli și grădinițe au nevoie de autorizații

      Aproape 100 de unități de învățământ din județ nu au autorizație sanitară de funcționare sau autorizație de securitate la incendiu.

     

      Prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, a convocat într-o ședință de lucru toți primarii și directorii unităților de învățământ care nu îndeplinesc condițiile pentru avizarea sanitară sau pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu. La ședința care a avut loc la Prefectură au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, ai Inspectoratului Școlar și ai Direcției de Sănătate Publică astfel încât să se găsească soluții la problemele expuse.

      La această oră, în județul Galați, nu au autorizație sanitară de funcționare 99 de unități de învățământ (din care 18 în mediul urban și 81 în mediul rural), alte 11 unități fiind parțial autorizate (11 în mediul urban, 3 în mediul rural). De asemenea, 29 de unități nu au autorizația de securitate la incendiu. Printre motivele neautorizării se numără: amplasarea gradinițelor la parter de bloc, cubaj și iluminat natural insuficient, dotări sanitare insuficiente, lipsa apei potabile, lipsa apei curente, locații improprii sau degradate etc.

      Prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, a cerut tuturor primarilor să remedieze cât mai urgent neconformitățile astfel încât elevii să înceapă anul școlar în cele mai bune condiții posibile.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Furnizarea apei se va sista luni în centrul orașului
Luni, 14 octombrie, între orele 08.00 și 24.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în zona centrală a orașului pentru realizarea unor lucrări la rețeaua de apă. Potrivit unui comunicat al operatorului Apă Canal vor fi afectați c ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieSocial Mica PublicitateContact