Nr.3647, Vineri, 16 Februarie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer partial noros

Max
: 4 ° C
Min : - 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Proiect cultural demarat de Biblioteca V.A. Urechia: „În luna februarie, iubirea devine poezie...”

      În perioada 12-23 februarie 2018 Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” - Bibliotecă Municipală a Bibliotecii Județene "V. A. Urechia" Galați desfășoară Proiectul cultural-educațional intitulat „În luna februarie, iubirea devine poezie...”, care cuprinde expoziții de carte, expoziții de documente multimedia, activități și dezbateri literare. Proiectul este dedicat copiilor și adolescenții cu vârsta între 12-18 ani și se dorește a fi o punte de legătură între modern și tradițional, două registre culturale diferite care pot conlucra și scoate în evidență frumusețea obiceiurilor și tradițiilor ce trebuie cunoscute de generațiile actuale și viitoare.

      Proiectul care are ca scop încurajarea acestora să descopere frumusețea lunii februarie, bogată în tradiții și obiceiuri ce merită a fi cunoscute și sărbătorite autentic românește este organizat în parteneriat cu: Școala Gimnazială nr. 1 Rediu, Școala Gimnazială nr. 33, Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism „Dumitru Moțoc” și Colegiul Tehnic „Radu Negru” Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Peste 365.000 de absențe acumulate de elevi în semestrul întâi; conducerea ISJ a apelat la Poliția Locală pentru prevenirea abandonului școlar
Elevii de la școlile din județul Galați au acumulat pe parcursul primului semestru al anului școlar 2017-2018 peste 365.000 de absențe, potrivit unei situații parțiale prezentate, joi, de ISJ Galați. Polițiștii locali, la solicitarea ISJ Galați, ...(continuare)
Social - Patru noi stele variabile au fost descoperite de un elev de la teologie pasionat de observațiile astronomice
Un elev de la Seminarul Teologic din Galați, pasionat de astronomie, a descoperit patru noi stele variabile care vor purta numele comunei Schela, de unde este orginar, după ce și anul trecut el a mai descoperit o astfel de stea, denumită "Schela ...(continuare)
Social - Trei persoane sunt cercetate pentru ultraj, după ce au lovit doi polițiști; pe de altă parte, un polițist a fost filmat în timp ce agresa un bărbat
Trei persoane, care au agresat doi polițiști din Galați chemați să intervină în urma unei sesizări că în fața une case se face grătar chiar pe trotuar și se ascultă muzică la un volum mare, au fost reținute și urmează să fie prezentate instanței ...(continuare)
Social - O sută de bănci noi vor fi amplasate în municipiul Galați
O primă comandă de o sută de bănci noi a ajuns în depozitul societății Gospodărire Urbană. În momentul în care vremea va permite cele o sută de bănci vor fi amplasate în oraș. Băncile noi vor fi instalate în mod special în parcurile ...(continuare)
Social - Amenzi de 54.000 de lei aplicate magazinelor și farmaciilor pentru nerespectarea reglementărilor privind promoțiile
Un număr de 17 magazine și farmacii din județul Galați au primit amenzi care totalizează 54.000 de lei pentru diferite abateri de la prevederile legale privind vânzările cu preț redus la diverse articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sau suplim ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact