Nr.3911, Luni, 2 Septembrie 2019  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

O nouă etapă de dezinsecție

      Primăria municipiului Galați anunță că va efectua, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, în perioada 13.08.2019-13.09.2019, o nouă etapă de dezinsecție la sol și aeriană. Astfel, în perioada 13.08-23.08.2019, în funcție de condițiile meteorologice, se vor desfășura operațiunile specifice de dezinsecție aeriană, cu elicopterul. După încheierea acestor acțiuni, vor continua operațiunile la sol până la data de 13.09.2019.

      Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermii de mătase, în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite.

      Programul poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunilor de dezinsecție.

     

     

     

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Furnizarea apei se va sista marți în centrul orașului
Alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă, marți, 3 septembrie, între orele 08.00”20.00, în zona centrală a orașului, pentru executarea lucrărilor de cuplare și punere în funcțiune a noii conducte de apă. Potrivit unui ...(continuare)
Social - Câte școli și grădinițe au nevoie de autorizații
Aproape 100 de unități de învățământ din județ nu au autorizație sanitară de funcționare sau autorizație de securitate la incendiu. Prefectul județului Galați, Dorin Otrocol, a convocat într-o ședință de lucru toți prima ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact