Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Scandal în autobuz

      Un controlor al societății locale de transport public în comun ”Transurb” a fost agresat fizic, joi, de un călător recalcitrant, fără bilet, care a refuzat să se legitimeze.

     

      În timpul unei acțiuni de control titluri de călătorie, efectuată într-un mijloc de transport public local aflat pe traseul nr.28, care circula pe strada Traian, în zona intersecției cu strada Ciobanului, un membru al echipei de control al societății Transurb a fost agresat fizic de către un călător. Persoana în cauză nu a putut face dovada călătoriei la momentul solicitării controlorului de a prezenta biletul sau abonamentul de călătorie valabil, motiv pentru care, agentul constator l-a rugat să se legitimeze în vederea întocmirii procesului verbal de contravenție. Agresorul a refuzat să prezinte actul de identitate, în schimb, a prezentat un document în care erau trecute datele personale, însa acesta s-a razgandit și a incercat să smulgă documentul din mâna agentului constator provocându-i o entorsa la mâna stângă. A fost sesizată Poliția Locală Galați care a intervenit în acest caz.

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - O tânără va parcurge 700 de Km cu bicicleta, cu un drapel al României oferit de Primărie
O tânără, pasionată de ciclism și escaladă montană, va parcurge, singură, cu bicicleta, pe șosea și off - road, un traseu de aproape 700 de km, pentru a realiza o expediție în Munții Piatra Craiului, purtând un drapel al ...(continuare)
Social - Pâine expirată, cu gramaj mai mic sau fără informații evidente privind alergenii, la comerciliazare; comisarii CJPC care au dat amenzi de 56.400 de lei
Produse de morărit și panificație cu termenul de valabilitate depășit, cu gramaj mai mic decât în realitate sau fără informații evidente pe etichetă privind alergenii conținuți au fost găsite la comercianți din județul Galați de comisarii CJPC, î ...(continuare)
Social - O ambulanță a accidentat mortal un pieton pe o trecerea de pietoni din Tecuci
O ambulanță, fără semnalele acustice și luminoase pornite, care transporta o pacientă, a lovit, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, el decedând ulterior la spital. Polițiștii au deschis î ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact