Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

„Povestea de Crăciun”, ultimul spectacol din acest an, la Teatrul Gulliver

      În această duminică, începând cu ora 10.30, la Teatrul Gulliver va fi pusă în scenă minunata poveste a Crăciunului. Noaptea Sfântă, în viziunea regizorului spectacolului, Bogdan Drăgulescu, este „noaptea în care o steluță a luminat un drum, un brăduț a indicat cărarea, niște îngerași au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun - Fiul său, și prin el, iubirea și lumina Sa. Poate că în amintirea acelei lumini dintâi și dintotdeauna, noi aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca niște delicate reflexe ale luminior din noi, pe care ar trebui să le păstrăm aprinse tot timpul. Dar cum noi, oamenii, biete ființe trecătoare, mai mult sau mai puțin uituce, ne mai luăm cu viața, atunci am căpătat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca să ne amintim de ele.. Să nu uităm să fim măcar din când în când buni și luminoși, așa cum am fost concepuți...Pentru ca această poveste-lumină să nu se stingă niciodată, iar noi să o ducem neabătut mai departe!"

      Scenografia, desprinsă parcă din paginile colorate ale poveștilor despre nașterea Domnului, este concepută de Daniela Drăgulescu, iar feeria muzicală aparține lui Liviu Prossi.

      Personajele angelice prind viață prin interpretarea actorilor Vlad Ajder, Adina Ariton, Gina Geru și Marian Sterian.

      Prețul biletelor este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți și pot fi cumpărate atât în ziua spectacolului, cât și online, de pe site-ul www.teatrul-gulliver.ro

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Douăzeci de mașini furate din străinătate, găsite pe parcursul anului de polițiștii gălățeni
Pe parcursul anului 2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Trafic și Furturi de Autovehicule au reușit identificarea și recuperarea unui număr de 20 autovehicule sustrase din ...(continuare)
Social - Aplicație care măsoară starea tehnică a drumurilor, lansată în premieră în România la Galați
O aplicație pentru telefoanele mobile care măsoară starea tehnică a drumurilor a fost lansată, marți, pentru prima dată în România, la Galați, de reprezentanți ai Universității Urbino din Italia, cu ajutorul aplicației putând fi furnizate informații ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact