Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Polițiștii locali sunt cu ochii pe comercianții de pepeni

     

      Acțiunile polițiștilor locali pentru identificarea comercianților care vând produse de sezon în locuri neautorizate continuă la nivelul municipiului Galați. Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale și Evidența Persoanelor l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii 12/1990, pe un bărbat de 31 ani, din Galați, care comercializa pepeni în fața unui bloc de pe strada Victor Vîlcovici, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Locală Galați. Persoana în cauză nu deținea acte de proveniență a mărfii și efectua acte de comerț într-un loc neamenajat în acest scop. Au fost ridicate în vederea confiscării 3.395 kg. pepeni. Marfa confiscată a fost predată pe bază de proces verbal unei societăți comerciale, în vederea valorificării.

      Tot în urma acestei acțiuni oamenii legii au mai aplicat alte trei sancțiuni contravenționale, în baza Legii 12/1990, pentru comercializarea pepenilor în locuri neautorizate și pentru lipsa documentelor de proveniență a mărfii comercializate. Valoarea totală a amenzilor fiind de 1.500 lei.

      În luna iulie polițiștii locali au ridicat în vederea confiscării, 1.950 kg pepeni verzi, 657 kg pepeni galbeni, 133 kg porumb pentru fiert, 221 kg roșii și 12 pachete țigări proveniență Republica Moldova.

      În zilele următoare acțiuni similare vor fi întreprinse de agenții Poliției Locale și în alte zone ale municipiului Galați.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Modificări temporare în circulația unor trenuri
CFR Călători Galați informează că pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Adjud – Pufești, Buzău - Valea Călugareasca și Buzău Sud - Făurei, vor interveni modificări în circulația unor trenuri. Astfel, în zile ...(continuare)
Social - Un bărbat care a amenințat personalul unui terase cu două topoare a fost pus sub control judiciar
Un bărbat, de 36 de ani, din șendreni, care a amenințat personalul unui terase cu două topoare, nemulțumit de felul în care a fost servit, a fost reținut de polițiști pus ulterior de instanță sub control judiciar. Polițiștii au ...(continuare)
Social - ANCOM avertizează că minutele internaționale nu pot fi utilizate în roaming
Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) atrage atenția utilizatorilor de telefonie că apelurile efectuate din România către numere din alte țări, inclusiv din Uniunea Europeană (UE), nu trebuie confundate cu a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact