Nr.3708, Miercuri, 23 Mai 2018  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Sute de persoane, la procesiunea tradițională dedicată Sărbătorii Înălțării Domnului și Zilei Eroilor Neamului

      Câteva sute de persoane, între care preoți și foarte mulți tineri, unii dintre ei cu steaguri ale României în mâini, au participat, joi, la Galați, în ciuda ploii, la procesiunea tradițională dedicată Sărbătorii Înălțării Domnului și Zilei Eroilor Neamului.

     

      Procesiunea a avut ca punct de plecare Biserica „Înălțarea Domnului”, din cartierul Țiglina II, unde, în ciuda ploii, s-au strâns câteva sute de persoane, între care foarte mulți tineri, având în mâini steaguri ale Românieiei, unii dintre ei fiind îmbărcați în costume populare, dar și preoți, în frunte cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun, militari și Fanfara Centrului Cultural "Dunării de Jos". Ulterior, participanții s-au deplasat pe bulevardul George Coșbuc până la Mausoleul Eroilor din Cimitirul Eternitatea, unde este programat un ceremonial militar și religios ce va cuprinde intonarea Imnului de Stat al României, o slujbă de pomenire a eroilor, un ceremonial de depunere a coroanelor de flori și executarea de către militari de salve de foc în memoria eroilor.

      Manifestările religioase și militare prilejuite de Sărbătoarea Înălțării Domnului și de Ziua Eroilor sunt organizate de Prefectura Galați, Arhiepiscopia Dunării de Jos și Garnizoana Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Noi reglementări privind circulația pe drumurile publice
Prevederile care permit suspendarea înmatriculării unui vehicul fără Inspecție Tehnică Periodică valabilă, precum și dacă vehiculul nu a fost înscris pe numele propietarului de drept la 90 de zile de la achiziționarea lui au intrat în vigoare. De ...(continuare)
Social - Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o fetiță mușcată de un câine în curtea Spitalului din Tg. Bujor
O fetiță, din județul Galați, care a fost mușcată de un câine în 2015 în curtea Spitalului din orașul Târgu Bujor, poate primi despăgubiri în valoare de 10.000 de euro, potrivit deciziei instanței Tribunalului Galați, hotârârea nefiind definitivă ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentSocial Mica PublicitateContact