Nr.3491, Luni, 26 Iunie 2017  
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Încep înscrierile pentru Tabăra ANOSR

      ANOSR lansează concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017, tabără care se vă desfășura în perioada 25-30 august 2017 în stațiunea Costinești, la Complexul Vraja Mării. Pe lângă un sejur de 5 zile la malul mării, studenții care vor beneficia de un loc în această tabără organizată de ANOSR vor avea ocazia să participe și la o serie de activități și dezbateri în cadrul cărora se vor discuta problemele cu care se confruntă la ora actuală categoriile defavorizate de studenți din mediul educațional românesc.

     

      Având în vedere faptul că în ultimii ani structurile care promovează voluntariatul în rândul studenților au primit locuri în taberele studențești de vară organizate anual de Ministerul Tineretului și Sportului, ANOSR a hotărât să atragă atenția asupra importanței sprijinirii studenților defavorizați și, în același timp, să se implice activ în acest sens, prin asumarea unor măsuri active de integrare în învățământul superior a acestor studenți. Astfel, ANOSR a decis pentru al patrulea an la rând să ofere locurile de tabără pe care le-a primit de la MTS pentru studenții proveniți din categorii defavorizate, potrivit unui comunicat transmis de organizația studențească.

      Astfel, ANOSR lansează concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017, tabără care se vă desfășura în perioada 25-30 august 2017 în stațiunea Costinești, la Complexul Vraja Mării. Pe lângă un sejur de 5 zile la malul mării, studenții care vor beneficia de un loc în această tabără organizată de ANOSR vor avea ocazia să participe și la o serie de activități și dezbateri în cadrul cărora se vor discuta problemele cu care se confruntă la ora actuală categoriile defavorizate de studenți din mediul educațional românesc.

      Toți studenții ce vor beneficia de un loc în Tabăra ANOSR pentru studenți vor avea asigurate GRATUIT cazarea și masa pe toată perioada sejurului de tabără, precum și transportul din localitatea de domiciliu până în Costinești și retur. Pentru această tabără se pot înscrie acei studenți care se încadrează în categoriile sociale enumerate mai jos și care nu au beneficiat în acest an de un alt loc de tabără oferit de Ministerul Tineretului și Sportului prin Programul Național Tabere Studențești.

      Pot beneficia de un loc în Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017 studenții orfani de un părinte sau de ambii părinți; studenții proveniți din casele de copii sau plasament familial; studenții cu dizabilități; studenții a căror familie înregistrează venituri scăzute; studenții rromi; studenții proveniți din mediul rural.

      De asemenea, toți studenții participanți trebuie să aibă vârsta sub 35 de ani!

      Pentru a beneficia de un loc în cadrul acestor tabere, cei interesați în primul rând trebuie să se încadreze în cel puțin una din categoriile enumerate mai sus. Candidaturile care nu respectă cerințele nu vor fi luate în considerare. Următorul pas este completarea unui formular până la data de 20.07.2017, ora 23:59, atașând totodată și documentele justificative categoriei/categoriilor sociale în care se încadreză doritorii.

      Lista studenților care au fost selectați pentru a fi beneficiari ai locurilor de tabără oferite de ANOSR va fi afișată pe site-ul www.anosr.roîn data de 24.07.2017.

      Studenții care se vor găsi pe lista afișată pe site vor fi contactați pentru confirmarea participării până pe data de 27.07.2017, urmând ca în data de 28.07.2017 să fie afișată pe sitelista finală cu participanții din cadrul taberei. În cazul în care vor fi studenți care vor renunța la locul de tabără primit, vor fi contactați pentru a participa studenții aflați pe lista de așteptare, criteriul de departajare a acestora fiind punctajul obținut în funcție de respectarea celor două criterii de selecție mai sus precizate.

      De asemenea, dacă o persoană nu dorește ca datele sale personale (numele și prenumele) să apară în lista de participanți selectați în tabără care va fi publicată pe site, va putea alege această opțiune în formularul de înscriere, iar pe site va apărea doar universitatea și facultatea din care faci parte. În acest caz, persoana respectivă va fi anunțată personal în cazul în care ai fost selectat în tabără.

      Pentru mai multe detalii, puteți contacta ANOSR pe adresa de e-mail office@anosr.ro.

     

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri
Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați, alături de voluntari, s-au aflat duminică în Grădina Publică unde au derulat o campanie de prevenire a consumului de droguri, în cadrul căreia au discutat cu persoanele prez ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateContact