Nr.3491, Luni, 26 Iunie 2017  
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Dima: Nu avem evaluări negative la adresa miniștrilor noștri; ultima discuție era că vor ocupa aceleași persoane portofoliile pe care le vom avea în cadrul Guvernului

     

      Președintele ALDE Galați, Cristian Dima, a declarat că din informațiile pe care le deține nu există evaluări negative la adresa miniștrilor ALDE din Guvernul Grindeanu, iar ultima discuție din cadrul ALDE era ca aceleași persoane să ocupe portofoliile pe care le va avea formațiunea în cadrul viitorului Executiv, o decizie în acest sens urmând să fie luată însă luni, Dima susținând că nu sunt motive nici ca ministrul Jutiției să nu rămână în funcție.

     

      Cristian Dima a afirmat, într-o conferință de presă, că luni va avea loc ședința Biroului Politic Național al ALDE unde se va analiza posibilitatea ca portofoliile de miniștri care vor reveni ALDE în viitorul Guvern să fie ocupate în măsura în care evaluarea nu va spune altceva de aceleași persoane din cabinetul Grindeanu. "Luni, la ora 12.00, avem ședința de Birou Politic Național în care am convocat și toți parlamentarii ALDE; vom analiza oportunitatea și posibilitatea ca portofoliile care îi revin lui ALDE să fie ocupate în măsura în care evaluarea nu va spune altceva - noi din datele pe care le avem, nu avem evaluări negative la adresa miniștrilor noștri. Vor ocupa aceleași persoane portofoliile pe care le vom avea în cadrul Guvernului; eu știu că aceasta era ultima discuție pe care am avut-o în Biroul Politic Național", a spus Dima.

      Întrebat dacă ALDE îl va susține și pe ministrul Justiției să rămână în funcție, Dima a răspuns că acesta este un bun profesionist și nu știe să existe motive temeinice pentru care acesta să nu rămână în funcție. "Toți membrii ALDE în principiu susțin oameni pe care consideră că îi reprezintă și le face cinste. Eu personal consider că ministrul Justiției este un bun profesionist, este un temeinic cunoscător al legislației române și este un bun câștigat al justiției române. Nu am cunoștințe să existe motive temeinice care să ducă la reamnierea dlui. Tudorel Toader", a mai afirmat Dima.
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Acțiune pentru prevenirea consumului de droguri
Specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Galați, alături de voluntari, s-au aflat duminică în Grădina Publică unde au derulat o campanie de prevenire a consumului de droguri, în cadrul căreia au discutat cu persoanele prez ...(continuare)
Social - Încep înscrierile pentru Tabăra ANOSR
ANOSR lansează concursul pentru Tabăra ANOSR pentru studenți – ediția 2017, tabără care se vă desfășura în perioada 25-30 august 2017 în stațiunea Costinești, la Complexul Vraja Mării. Pe lângă un sejur de 5 zile la ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentPoliticSocialSport Mica PublicitateContact