Nr.3525, Vineri, 11 August 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 22 ° C
Min : 11 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Un bărbat care a amenințat personalul unui terase cu două topoare a fost pus sub control judiciar

      Un bărbat, de 36 de ani, din șendreni, care a amenințat personalul unui terase cu două topoare, nemulțumit de felul în care a fost servit, a fost reținut de polițiști pus ulterior de instanță sub control judiciar.

     

      Polițiștii au fost sesizați, zilele trecute, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în comuna Șendreni, în incinta unei terase aferente unui restaurant, un bărbat a provocat un scandal. Potrivit unui comunicat al IPJ Galați, ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, nemulțumit fiind de modul cum a fost servit, un bărbat de 36 de ani din comună, amenința personalul restaurantului cu două topoare. Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosire, fără drept, de obiecte periculoase.

      Totodată, față de acesta s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior acesta fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - Modificări temporare în circulația unor trenuri
CFR Călători Galați informează că pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Adjud – Pufești, Buzău - Valea Călugareasca și Buzău Sud - Făurei, vor interveni modificări în circulația unor trenuri. Astfel, în zile ...(continuare)
Social - Polițiștii locali sunt cu ochii pe comercianții de pepeni
Acțiunile polițiștilor locali pentru identificarea comercianților care vând produse de sezon în locuri neautorizate continuă la nivelul municipiului Galați. Astfel, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activită ...(continuare)
Social - ANCOM avertizează că minutele internaționale nu pot fi utilizate în roaming
Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) atrage atenția utilizatorilor de telefonie că apelurile efectuate din România către numere din alte țări, inclusiv din Uniunea Europeană (UE), nu trebuie confundate cu a ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentPoliticSocial Mica PublicitateContact