Nr.3776, Luni, 24 Septembrie 2018  
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Deschidere de stagiune la Teatrul Gulliver

      Teatrul de Păpuși Gulliver Galați deschide stagiunea 2018-2019, în această duminică, la ora 10.30, cu spectacolul „Cei trei purceluși”. Un spectacol vesel și hazliu, la care și-au dat mâna regizorul, Daniel Stanciu, scenografa, Daniela Drăgulescu, ilustratorul muzical, Jou-Jou Drăgan și actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga / Andrei Dombrovschi.

      Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec prin multe peripeții, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.

      Programul artistic din această toamnă va fi completat de spectacolele „Motanul Încălțat” și „Scufița Roșie”, povești clasice nemuritoare, îndrăgite deopotrivă de copii și adulți. În plus, surpriza acestui sezon este punerea în scenă a poveștii lui Peter Pan, căpitanul copiilor pierduți și uitați pe Insula Niciodată. O dramatizare de Ioan Brancu, după J. M. Barrie, un spectacol cu păpuși de dimensiuni umane, dedicat întregii familii, care va aduce în fața publicului o scenografie nemaivăzută până acum pe scena de la Gulliver.

      Spectatorii care doresc să își asigure locul din timp la reprezentațiile Teatrului Gulliver, o pot face prin sistemul online de achiziție a biletelor, accesând link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro. Rămâne, în continuare, și metoda clasică de cumpărare, de la casa de bilete, în ziua susținerii spectacolului. Prețurile au rămas aceleași ca în stagiunea trecută, însemnând 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți.

      Și în această toamnă, Teatrul Gulliver este o prezență nelipsită de la cele mai importante festivaluri de animație din țară. Astfel, spectacolele păpușarilor gălățeni vor răspunde prezent la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin” din Timișoara, la Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iași, dar și la Festivalul Internațional de teatru pentru copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești” organizat de Teatrul Ion Creangă din București.

      Cei care doresc să fie la curent cu activitățile și evenimentele Teatrului Gulliver, pot consulta website-ul www.teatrul-gulliver.ro și pagina de facebook TeatrulGulliver.

     

     
Autor: V.I.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Măsuri luate de...
Home AdministratieCulturaEvenimentSport Mica PublicitateContact