Nr.3755, Marti, 14 August 2018  
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
MeteoMax
: ° C
Min : ° C
Poza zilei
Curs Valutar

O ambulanță a accidentat mortal un pieton pe o trecerea de pietoni din Tecuci

      O ambulanță, fără semnalele acustice și luminoase pornite, care transporta o pacientă, a lovit, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, el decedând ulterior la spital. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

     

      Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Galați, dr. Mihai Polinschi, a declarat că o ambulanță a fost implicată într-un accident rutier în noaptea de joi spre pe o stradă din municipiul Tecuci, eveniment soldat cu decesul unui pieton care se angajase în traversarea străzii, în condițiile în care mașina nu avea semnalele acustice și luminoase pornite. "Ambulanța transporta o pacientă de la Umbrărești care prezenta crize comițiale, iar în municipiul Tecuci, a lovit un bărbat de 62 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni. La volan se afla un ambulanțier, în vârstă de 51 de ani, și am înțeles că ambulanța nu avea semnalele acustice și luminoase pornite. Bărbatul accidentat a fost preluat imediat în ambulanța implicată în accident, supus manevrelor de resuscitare și transportat la spital, dar din păcate el a decedat. Noi am demarat o anchetă internă în privința ambulanțierului și riscă desfacerea contractului de muncă dacă va fi găsit vinovat. Este regretabil, ambulanțierul lucrează la noi din anul 2000 și nu știu să fi avut vreo abatere", a declarat Mihai Polinschi.

      În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. "Este vorba despre un accident rutier, în urma căruia, un bărbat, aflat pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci, a fost lovit de o ambulanță, iar ulterior el a decedat la spital. Din cercetări reiese că ambulanța nu avea semnalele acustice și luminoase pornite, însă nivelul urgenței nu impunea acest lucru. S-a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă", a declarat Iulian Unguru, subcomisar de poliție în cadrul IPJ Galați.

     
Autor: O.M.
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Social - O tânără va parcurge 700 de Km cu bicicleta, cu un drapel al României oferit de Primărie
O tânără, pasionată de ciclism și escaladă montană, va parcurge, singură, cu bicicleta, pe șosea și off - road, un traseu de aproape 700 de km, pentru a realiza o expediție în Munții Piatra Craiului, purtând un drapel al ...(continuare)
Social - Pâine expirată, cu gramaj mai mic sau fără informații evidente privind alergenii, la comerciliazare; comisarii CJPC care au dat amenzi de 56.400 de lei
Produse de morărit și panificație cu termenul de valabilitate depășit, cu gramaj mai mic decât în realitate sau fără informații evidente pe etichetă privind alergenii conținuți au fost găsite la comercianți din județul Galați de comisarii CJPC, î ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEvenimentSocial Mica PublicitateContact