Nr.4219, Marti, 13 Aprilie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 19 ° C
Min : 6 ° C
Poza zilei
Curs Valutar

Stadion nou la Tecuci. Va costa circa 1 milion de euro și va avea doar 500 de locuri pentru spectatori

      În scurt timp va începe construirea unei noi baze sportive la Tecuci, oraș care din punct de vedere al sporturilor de echipă (dar mai ales al fotbalului) stă dezastruos de cel puțin trei decenii. De altfel, primarul actual, liberalul Lucian Costin, a susținut încă din campanie că este nevoie și de astfel de investiție, iar acum vine cu prima veste bună.

      Edilul a anunțat public că a fost atribuit un contract pentru construirea în oraș a unei arene, cu finanțarea asigurată de către Compania Națională de Investiții. Valoarea contractului se ridică la 4.942.358 de lei (un pic peste un milion de euro), iar baza sportivă va avea o suprafață de joc pentru fotbal (105 m x 68 m, cu omologarea UEFA), tribune cu 500 de locuri pentru spectatori, vestiare moderne, parcare pentru autovehicule și autocare, plus un teren multifuncțional pentru practicarea altor sporturi în afara fotbalului, cum ar fi baschet, volei, handbal și tenis.

      În ultimii ani, fotbalul a fost neglijat de către autoritățile locale din Tecuci, în oraş existând doar o echipă în liga județeană, cu un parcurs sportiv mediocru.

     
Autor: Mădălina Dediu
Discutii pe baza articolului de mai sus:
Nume
Opinie
Nu sta in anonimat spune-ti parerea! :
Nume
Opinie

email:

cat face trei adunat cu doi ? :
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateContact