Nr.3605, Vineri, 15 Decembrie 2017  
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 12 ° C
Min : 2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar
Eveniment - Modifări în programul Târgului de Crăciun
Având în vedere faptul că Guvernul României a instituit o perioadă de doliu național, în intervalul 14 – 16 decembrie, în urma decesului Regelui Mihai I, evenimentele artistice din această perioadă din cadrul Târgului de Crăciun „Pov ...(continuare)
Eveniment - Un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și loviri sau alte violențe, identificat de polițiști
Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tecuci au identificat o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și loviri sau alte violențe. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 ani care, în ziua de 12 decembrie, aflâ ...(continuare)
Eveniment - Tineri bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din mașini, identificați de polițiști
Cinci tineri, bănuiți că ar fi sustras radiatoare și baterii auto din mai multe mașini de pe raza municipiului Galați, au fost identificați de polițiști. Trei dintre tineri au fost reținuți. Polițiștii Biroului d ...(continuare)
Eveniment - Zile de doliu național în România în memoria Majestării Sale Regele Mihai
Zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 sunt declarate zile de doliu național pe teritoriul României în memoria Majestății Sale Regele Mihai al României, șef al statului român între anii 1927-1930 și 1940-1947, Executivul adopt ...(continuare)
Eveniment - Cărți de condoleanțe deschise la Galați în memoria Regelui Mihai
Gălățenii care doresc să scrie mesaje în memoria Regelui Mihai I a României pot face acest lucru prin intermediul a două cărți de condoleanțe. Una dintre cărți a fost deschisă în holul de la intrarea în biblioteca ”V.A. Urechia” din str. ...(continuare)
Eveniment - Un bărbat de 47 de ani care se deplasa pe mijlocul drumului a fost lovit mortal de o mașină
Un bărbat, de 47 de ani, care, luni seara, se deplasa pe centrul drumului DN26, în Tulucești, a murit, după ce fost lovit de o mașină, condusă de un tânăr, de 28 de ani, polițiștii deschizând în acest caz un dosar penal pentru uci ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEvenimentSocial Mica PublicitateContact