Nr.4161, Luni, 25 Ianuarie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 11 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar
Justitie - Un gălățean cu garajul demolat a dat în judecată Primăria pe motiv că acolo avea „un laborator științific”
Situație ce pare și de râs, dar și de plâns, la Galați. Un locuitor al orașului a dat în judecată Primăria după ce i-a demolat garajul (edificat, conform contractului, drept „construcție provizorie”, pe un teren public), argumentând ...(continuare)
Justitie - Caz șocant la Galați: un individ a șantajat sexual și financiar o tânără cu dizabilități pe care se oferise să o ajute. A fost arestat
Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, bărbatul este cercetat acum pentru şantaj în formă continuată şi viol în formă continuată. „Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că, în perioada ...(continuare)
Justitie - Consilier județean de Galați, trimis în judecată de DNA pentru o presupusă fraudă cu fonduri europene
Potrivit procurorilor DNA, Radu Oprea, preşedintele Asociaţiei Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea de Sud-Est, este acuzat de de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată şi participaţie improprie la ...(continuare)
Justitie - Rețea de trafic de femei anihilată la Galați. Au reușit să „pună deoparte” 300.000 de euro în doar cinci luni
Trei dintre membrii unei reţele de proxeneţi din Galaţi, toţi membri ai aceleaşi familii, au fost plasaţi în arest la domiciliu pe 5 ianuarie 2021 de Tribunalul Galaţi. Este vorba de Puiu Nelu, Puiu Cornel Constantin şi Lupu Dragoş, aceşti ...(continuare)
Justitie - Fost ministru al Mediului, acuzat că a luat mită de la o firmă din Galați. Șpaga a constat în 22 de tone de tablă
Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a solicitat Parchetului General sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor Costel Alexe. Acesta este acuzat de luare de ...(continuare)
Justitie - Cum acționează escrocii de pe internet deghizați în cumpărători. Țintele acestora: vânzătorii de diverse lucruri
După cum avertizează polițiștii din Galați, un nou tip de fraudă a prins contur în această perioadă, în care s-au înmulțit tranzacțiile online pe site-urile de specialitate, în principal cele axate pe comercializarea de produse la preț ...(continuare)
Justitie - Cum a ajuns Galațiul numărul 1 în contrabanda europeană cu țigări. Rețeaua infracțională este uriașă
Poate părea neverosimil, dar informațiile date publicității de Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă (OLAF) demonstrează că România, dar în mod special Galațiul, a ajuns să fie punctul de referință al contrabandei cu țigări din toată ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact