Nr.4219, Marti, 13 Aprilie 2021  
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 19 ° C
Min : 6 ° C
Poza zilei
Curs Valutar
Sanatate - Ce localități din județul Galați sunt scenariile speciale legate de pandemie
În ultimele zile, încă localități gălățene au intrat în scenariul roșu de pandemie, odată cu creșterea ratei de infectare cu coronavirus de peste 3 la mie. De sâmbătă, 10 aprilie, restricțiile de rigoare, a intrat în vigoare în ora ...(continuare)
Sanatate - Spitalul din Târgu Bujor devine „verde”, grație unei investiții de circa un milion de euro. De unde vin banii
Consiliul Judeţean a câştigat un nou proiect cu fonduri europene. Astăzi, 5 aprilie, preşedintele Consiliului Judeţean a semnat în format electronic contractul de finanţare pentru proiectul de eficientizare energetică a corpului central de l ...(continuare)
Sanatate - Frica păzește bostănăria. În urma deselor controale ale CAS, medicii de gardă au început să-și facă datoria în centrele de permanență
Casa de Asigurări de Sănătate Galați și Direcția de Sănătate Publică Galați au continuat acțiunile de verificare a continuității asistenței medicale primare în regim de gardă la 3 centre din județul Galați. Echipa mixtă de control ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieCulturaEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocialTecuci Mica PublicitateContact