Nr.3962, Duminica, 16 Februarie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer acoperit

Max
: 6 ° C
Min : -2 ° C
Poza zilei
Curs Valutar
Sanatate - Lecția de incompentență a autorităților din Galați: au înființat un centru de carantină pentru Coronavirus într-un liceu
Instituția Prefectului Galați a confirmat că, la cererea Direcției de Sănătate Publică (DSP), a identificat și pregătit un centru de carantină care ar putea fi folosit pentru izolarea persoanelor suspectate ca fiind infectate cu noul Corona ...(continuare)
Sanatate - Numărul de gălățeni aflați în carantină pentru suspiciune de infectare cu coronavirus a ajuns la 17
Alţi patru gălățeni sosiţi zilele trecute din China au fost introduși în carantină, iar starea de sănătate a persoanelor în cauză este una bună, afirmă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi. În acest moment, măsurile speciale ...(continuare)
Sanatate - Primul deces din cauza gripei în 2020 la Galați. Numărul de îmbolnăviri, în creștere
Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a confirmat, miercuri, primul deces din cauza gripei în judeţul Galaţi. Este vorba despre o femeie de 82 ani care a murit în noaptea de marți spre miercuri în spital. Femeia era nevacci ...(continuare)
Sanatate - 13 oameni sunt în carantină la Galați după ce s-au întors din China. Măsura este determinată de riscul de infectare cu periculosul coronavirus
Cinci cetăţeni chinezi şi opt români întorşi în Galaţi, din China, sunt ţinuţi în carantină de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, pentru a exclude posibilitatea infecţiei cu noul coronavirus. Interesant este că deși există ri ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact