Nr.4092, Vineri, 23 Octombrie 2020  
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateArhivaContact
Publicitate
Meteo

Cer senin

Max
: 21 ° C
Min : 5 ° C
Poza zilei
Curs Valutar
Social - ANTI INTERVIU Călin Georgescu, expert ONU: „Exploatarea omului de către om a fost înlocuită cu manipularea omului de către om”
Reporter: Înțeleg că premierul Ludovic Orban va lua în discuție adoptarea Celor 10 Porunci biblice prin Ordonanță de Guvern. Până atunci, a împânzit cu jandarmi toate drumurile care duc la moaștele Sfintei de la Iași. Călin Georgescu: ...(continuare)
Social - Bătaie de joc în școlile din Galați: un sfert dintre unitățile școlare funcționează fără asistență medicală, deci nu ar fi trebuit, conform legii, autorizate
Situație scandaloasă în privința asigurării asistenței medicale în școlile din Galați. Conform informaţiilor publicate de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi, în raportul prezentat la Comisia de Dialog Social de la Prefect ...(continuare)
Social - Vandalism în cimitirul Coca Cola. Peste 130 de monumente funerare au fost distruse
Doi minori, de 12 și 15 ani, au reușit să distrugă peste 130 de lucrări funerare din Cimitirul "Sf. Lazăr". Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare, iar cei care s-au sesizat până la urmă (adică după vreo 3 ceasuri) au fost chiar paznic ...(continuare)
Publicitate
Prima pagina
 
Newsletter
Comentarii
Nu s-a facut nici un comentariu.
Home AdministratieEconomicEvenimentJustitiePoliticSanatateSocial Mica PublicitateContact