Accident rutier mortal pe DN 25, în zona localității Barcea. Cum s-a produs tragedia

O persoană a murit, iar alte două au fost rănite, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 25, la Barcea, în județul Galați.

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 21.30, pe D.N. 25, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. La fața locului, în urma primelor verificări ale polițiștilor, a reieșit că victima, un bărbat, de 30 de ani, care circula cu o bicicletă, pe strada Pieței, din localitatea mai sus menționată, ar fi fost acroșată de un autoturism, condus de un tânăr, de 21 de ani, în momentul în care ar fi intrat în intersecția cu D.N. 25.În urma impactului, biciclistul și-a pierdut viața, iar conducătorul autoturismului și un pasager aflat în acesta au fost răniți”, informează IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs accidentul.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr