Polițist din Galați bătut de o femeie, pe stradă. De la ce a pornit scandalul

Incident ciudat, în seara de 3 noiembrie, la Galați, într-o stație de autobuz din Tiglina 2. Un agent al Secției 2 Poliție Locală Galați a fost rănit, iar o femeie este cercetată penal după o altercație în care „organul legii” și-a cam luat bătaie de la gălățeancă.

Polițistul local făcea parte dintr-un echipaj aflat într-o misiune de verificare a măsurilor anti-COVID și a observat o femeie, în stație, fără mască de protecție, obligatorie în toate spațiile publice închise sau deschise. Când i-a pus în vedere că trebuie să poarte masca și că lipsa acesteia constituie contravenție, femeia l-a lovit cu pumnul în față, provocându-i leziuni serioase, care ar necesita, conform concluziilor medico-legale, până la 9 zile de îngrijiri medicale.

Femeia recalcitrantă a fost dusă la Secția 2 de Poliție, unde a refuzat sa se legitimeze. Pentru acest motiv, dar și pentru lipsa măștii, a fost amendată cu 1.000 de lei, iar pentru că l-a bătut pe polițistul local i-a fost întocmit dosar penal pentru ultraj.

Cercetările sunt continuate de către Parchet.

Remus Georgescu

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr