Familia unui bărbat de 46 de ani decedat la Spitalul Județean Galați a făcut plângere penală contra medicilor: „L-au omorât!”

Anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Galați după ce familia unui bărbat care a decedat reclamă faptul că omul a murit cu zile, fiind plimbat între spitale și lipsit de îngrijiri medicale.

Soția bărbatului decedat (avea doar 46 ani) susține că soțul său nu era cunoscut cu alte afecțiuni și era vaccinat anti-Covid, cu schema completă, dar nu s-a ocupat nimeni de el și a murit de o banală pneumonie, lucru inadmisibil în anul 2021. Femeia a depus plângere la conducerea Spitalului Județean de Urgență.

„Am făcut o plângere la spital și aștept și eu. Știu că este egal cu zero, că nu mi-l mai aduce nimeni înapoi, dar vreau să știu și eu de ce nimeni nu s-a ocupat de el. Atât vreau sa știu: de ce nu s-a intervenit? De ce oamenii care au șanse la viață nu se uită niciun medic la ei? De ce?”, se întreabă Adriana Chirilă, soția bărbatului decedat.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență spune că a dispus verificări în acest caz care nu este chiar singular, dat fiind că, în ultima vreme, tot mai multe familii acuză că serviciile medicale sunt deseori de o calitate foarte slabă, spe inexistentă, la spitalul gălățean.. „Cu privire la plângerea depusă, au fost demarate deja verificări, urmând ca rezultatele să fie comunicate în termenul legal”, a precizat Violeta Șapira, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr