A început demolarea garajelor din zona Spitalului Județean de Urgență

Campania de demolare a garajelor construite pe domeniul public din Galați continuă. Începută de Marius Stan (primul primar al Galațiului care a avut curajul să demareze proiecte de restructurare urbană), demolarea bateriilor de garaje din municipiul este continuată cu asiduitate de primarul Ionuț Pucheanu. Deja orașul s-a îmbogățit cu mii de noi locuri de parcare care au schimbat radical, în bine, aspectul urbanistic.

Zilele acestea, a venit rândul bateriilor de garaje din preajma Spitalului Județean de Urgență. Contractele de închiriere a terenurilor au fost anulate, iar construcțiile provizorii vor fi puse jos fie de proprietari (care altfel își pot recupera materialele), fie de către Primărie, caz în care proprietarul garajul va trebui să plătească demolarea conform facturii emise de firma contractantă.

Primarul Galațiului a anunțat că operațiunea de demolarea a garajelor individuale va continua. „Fără garaje în zona Spitalului Județean. Știm cu toții că vechile garaje sunt folosite de cele mai multe ori în cu totul și cu totul alte scopuri decât pentru parcarea mașinilor. Am transmis deja notificări pentru desființarea garajelor din apropierea Spitalului Județean, așa cum își doresc cei mai mulți gălățeni din zonă. Și nu ne oprim aici!”, a declarat Ionuț Pucheanu.

De cealaltă parte, cei vizați de demolare au stârnit o mică furtună pe rețelele de socializare, acuzând autoritățile de un presupus abuz. Până acum, toți cei care au contestat anularea contractelor de închiriere pentru terenuri și au cerut sistarea operațiunilor de demolare a garajelor au pierdut procesele inițiate, judecătorii stabilind că primăria a acționat conform legii.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr