Pedofil extrem de periculos, arestat. A violat doi copii de 11 și 13 ani dintr-un centru de plasament

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Galați, a fost reținut de Poliție, pentru 24 ore, sub acuzația de viol. El este acuzat că a molestat sexual doi minori de 11 și 13 ani, de la un centru de plasament din oraș. Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a cerut mandat de arestare pe numele pedofilului, iar judecătorii au aprobat solicitarea.

Conform unor surse din anchetă, cei doi copii aflați în custodia Centrului de servicii sociale „Dumbrava minunată” îl cunoșteau pe cel ce le-a devenit agresor și au fost de acord să meargă la el acasă, într-o garsonieră din cartierul „Dunărea”, unde au fost violați.

Anchetatorii au aflat că minorii abuzați sexual fugeau adesea din centrul de plasament și cerșeau în piețele din cartier, unde l-au și cunoscut pe pedofil.

Cercetările continuă cu privire la violatorul de copii, întrucât există indicii că acesta ar mai fi molestat și alți minori.

„La data de 15 noiembrie, poliția a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din municipiul Galați, cu privire la faptul că doi minori instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, de pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați, fără posibilitatea de a ieși. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extrași printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi minori ar fi plecat voluntar, în urmă cu o zi, din casa de tip familial unde erau instituționalizați, și ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care îl cunoșteau. Dimineață, acesta ar fi plecat și ar fi încuiat ușa, iar cei doi minori, rămași în locuință au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situația în care se aflau. În continuare, s-a stabilit că, în cursul nopții de 14/15 noiembrie, bărbatul în cauză le-ar fi oferit minorilor alcool, după care ar fi întreținut cu aceștia raporturi sexuale”, a precizat IPJ Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr