Moarte suspectă la combinatul siderurgic. Un angajat a fost găsit mort în vestiar

Un angajat al Combinatului Siderurgic Liberty Galați a fost găsit mort, miercuri seară, la locul de muncă, într-un vestiar al Uzinei Aglomerare Furnale.

La fața locului au ajuns două echipe de investigare: una de criminaliști și alta de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galați. Incidentul este considerat moarte suspectă, în caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările trebuind să stabilească împrejurările concrete în care a murit muncitorul.

O primă concluzie ar fi, totuși, că muncitorul găsit decedat și-a fi pus capăt zilelor, motivele fiind necunoscute în acest moment. Bărbatul avea 43 ani și era pregătitor șarjă.

„În urma notificării referitoare la un deces cauzat azi pe platforma Combinatului Siderurgic din Galați, inspectorii de muncă din cadrul ITM Galați s-au deplasat, în această seară, la fața locului, pentru a analiza cauzele producerii incidentului. Conform primelor cercetări, cauza decesului este suicidul prin spânzurare. Inspectoratul Teritorial de Muncă va cerceta cazul, conform competențelor”, a precizat Laurențiu Asaftei, șeful ITM Galați.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr