Grav accident rutier în zona de nord a municipiului Galați. Mașină cu patru pasageri, făcută zob

Accident rutier groaznic pe strada Ștefan cel Mare din Galați, marți după amiază. Patru persoane au fost grav rănite după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp, cel mai probabil din cauza vitezei.

La fața locului au intervenit echipaje de la ISU, SMURD, Serviciul Județean de Ambulanță și Poliția Rutieră Galați.
Nu mai puțin de patru ambulanțe SMURD și SAJ au ajuns la locului accidentului, iar patru răniți grav – două femei și doi bărbați au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Galați.

Șoferul mașinii implicate în accident este în starea cea mai grea, în comă, cu multiple leziuni care îi pun viața sub semnul întrebării. Celelalte victime sunt conștiente, dar au leziuni grave.

Poliția nu a oferit detalii despre împrejurările producerii accidentului, însă este sigur că strada este dreaptă în zona în care s-a întâmplat totul, iar șoseaua era udă, dar nu avea gheață sau polei. Există informații că mașina implicată gonea cu o viteză foarte mare, mai mult decât dublă față de limita legală. Nu se știe dacă șoferul era băut sau sub influența altor substanțe, însă ancheta este în curs.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr