NAVROM Shipyard Galați a fuzionat cu Cernavodă Shipyard

Decizia prin care Navrom Shipyard a adoptat hotărârea în urma Adunării Generale a Asociaţilor din luna septembrie 2021 de fuzionare cu societatea din Cernavodă a fost publicată în Monitorul Oficial la finele anului 2021.

Ca urmare a fuziunii, societatea absorbită Cernavodă Shipyard – S.R.L. a fost dizolvată fără a intra în lichidare. Societatea Navrom Shipyard – S.R.L. şi-a majorat capitalul social cu suma de 11.957.510 lei rezultată din fuziune, de la 9.109.500 lei la 21.067.010 lei.

Ca urmare a fuziunii, societatea absorbită Cernavodă Shipyard – S.R.L. a fost dizolvată fără a intra în lichidare şi s-a transferat întregul său patrimoniu cu toate activele şi pasivele societăţii absorbante Navrom Shipyard – S.R.L., precum imobile, autorizaţii şi avize existente.

Activitatea de bază a şantierului de la Cernavodă este de reparaţii barje, remorchere, împingătoare, dar realizează şi construcţii noi (capace de barje, corpuri de nave noi, pontoane, pasarele de acces la navă, greifere etc.).

Şantierul naval este amplasat pe malul drept al Dunării, la km 298, la extremitatea dunăreană a Canalului Dunare-Marea Neagră. Are ieşire la apă în acvatoriul portului Dobroport prin cala de ridicare-lansare nave.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr