Zona Liberă Galați a ajuns grădinița de cadre a PSD. Pe banii noștri, director la 28 de ani

În caz că nu știați (și nici nu aveați de unde, totul s-a făcut „pe șest”) Administrația Zonei Libere Galați are un nou director general, în persoana juristului Cătălin Cojocaru. Acesta l-a înlocuit în funcție pe Romeo Marin, al cărui mandat a expirat pe 13 decembrie 2021.

Despre Cătălin Cojocaru vă putem spune că are o vastă experiență în gestionarea de afaceri complexe precum Zona Liberă Galați. Păi, cum altfel, căci are 28 de ani și a „prășit” ceva ani pe la tineretul social-democrat, acolo unde – se știe! -a deslușit tainele economiei, administrației, politicii samd, de la mari oameni de stat precum Marius Mărgărit, Florin Pâslaru sau Dan Nica. Are și studii de renume mondial, că este licențiat în științe juridice la Universitatea „Danubius” din Galați. O universitate mai tare ca Oxford, dar pe nedrept nebăgată în seamă de cei care fac clasamentele mondiale în domeniu.

În ultimii cinci ani a fost consilier juridic în cadrul Primăriei Galați. Ce-a făcut el pe acolo, nu prea se știe, a fost sub radar (ca toți cei parașutați politic în funcțiile publice). Ca o dovadă supremă a competenței lui Cătălin Cojocaru trebuie să vă mărturisim, impresionați, că omul a fost reprezentant al primarului municipiului Galați în Consiliul de Administrație al Grădiniței cu program prelungit nr. 1 Galați. Așa, da! Ba chiar, timp de cinci luni, a făcut înaltă performanță economic în calitate de administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al societății Gospodărire Urbană.

În fine, avem și o veste proastă. Mandatul lui Cătălin Cojocaru în funcția de director general al Zonei Libere Galați, început pe 13 decembrie 2021, este de doar patru luni până pe 13 martie), cu posibilitatea de prelungire pentru încă maximum două luni. De ceeee? Ne batem joc de marii specialiști, domnilor!

E bine să știți și că cei cinci membri ai Consiliului de Administrație al Zonei Libere, al căror mandat expiră în 2023, sunt, conform datelor de pe site-ul regiei, următorii: Matei Sergiu Roșca (președinte), Nina Popa, Daniel Alexandru, Cristian Udriș și Iulian Ciupercă. Cine sunt „personajele” și cine le ține pe ele de sfori, în edițiile viitoare.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr