Atenție șoferi! De la 1 februarie s-a introdus sens giratoriu la intersecția străzilor Traian Vuia și Henry Conadă

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu 1 februarie 2022, circulația rutieră în intersecția străzilor Traian Vuia și Henri Coandă se va desfășura în regim de sens giratoriu, având în vedere evoluția lucrărilor la sistemul rutier și calea de rulare a tramvaiului, în cadrul proiectului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc”.

Pe strada Traian Vuia se revine la regimul normal de circulație, pe fiecare direcție de deplasare. Pe strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între strada Traian Vuia și acces Kaufland, se va menține circulația în ambele sensuri, pe partea dreaptă de deplasare spre bulevardul George Coșbuc.

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, a precizat Primăria.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr