Rețeaua Dedeman deschide la Galați al doilea supermarket de bricolaj și materiale de construcție. Unde va fi amplasat

Reprezentanții celui mai mare dealer de bricolaj și materiale de construcție din România – Dedeman – au confirmat că la Galați va exista și un al doilea magazin al brandului deținut de frații Pavăl din Bacău. „Confirmăm faptul că am achiziţionat terenul pentru construirea celui de-al doilea magazin Dedeman în Galaţi. Deocamdată însă, nu putem oferi detalii suplimentare pe acest subiect“, a transmis Georgiana Grigoraş, specialist relații publice Dedeman SRL.

Primul magazin din Galaţi s-a deschis pe data de 13 mai 2013, are o suprafaţă construită de aproximativ 16.000 mp şi a devenit repede pentru gălăţeni preferat atunci când este vorba despre retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare.

Succesul magazinului Dedeman din Galaţi a determinat compania să decidă să se extindă. Am aflat că terenul deținut de companie în vederea investiției are 55.000 mp și se află pe bulevardul George Coşbuc, lângă Lidl, adică nu departe de Patinoar. Deocamdată nu se știu detalii legate de tranzacție sau de suma ce urmează să fie investită.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr