O tânără polițistă din Galați, mama a două fetițe, are nevoie disperată de ajutorul semenilor

Gălățeanca Ioana Petrea are 35 ani și este mama a două fetițe de 4 și 6 ani. Este polițistă la Secția 4 din Galați, iar soțul ei este tot polițist, iar viața lor părea, până de curând, una extrem de fericită.

În urmă cu două luni, însă, Ioana a primit o veste cumplită, care a schimbat radical totul: a fost diagnosticată cu cancer. O tumoră malignă i-a fost descoperită la cap. Vestea a fost cu atât mai greu de suportat cu cât medicii i-au transmis că nu poate fi operată în România din cauza complexității afecțiunii.

În fața situației disperate, familia Ioanei Petrea a găsit între timp o clinică în Italia, care ar putea să o opereze, însă, dat fiind că este vorba de o intervenție extrem de complicată, este nevoie de o sumă foarte mare de bani pentru investigații și o intervenție chirurgicală salvatoare.

Familia Petre nu dispune de acești bani, așa că a lansat un apel către oamenii cu suflet mare care vor și pot să ajute. Ajutorul oamenilor, oricât de mic, poate să o salveze pe Ioana, îi poate da o șansă reală la viață și bucuria de a-și vedea fetițele crescând!
Contul deschis la BCR, pe numele Petrea Ioana: RO18 RNCB 0141 0864 9408 0001 (RON).

Există și un grup de sprijin pe Facebook – https://www.facebook.com/groups/342603467763098/?ref=share – acolo unde oamenii cu inimă bună s-au pus deja în mișcare.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr