Când va fi gata parcul de aventură din Pădurea Gârboavele. Costă peste 1,6 milioane de lei

Lucrările demarate de Consiliul Judeţean Galaţi avansează în Pădurea Gârboavele unde se amenajează un parc de aventură, în cadrul unei investiţii cu fonduri europene. Lucrările sunt realizate de către S.C. Mapet Group SRL, iar valoarea investiţiei este de 1.601.830 de lei, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional Comun Bazinul Mării Negre 2014-2020.

“Amenajăm în Pădurea Gârboavele un parc de aventură, în care gălăţenii se vor putea distra, vor putea face diverse activităţi sportive şi se vor relaxa în aer liber pe mai bine de 8 hectare. Vor fi amenajate 15 trasee de aventură, cu sute de elemente interconectate prin arbori, la diferite înălţimi, fiecare traseu având un anumit grad de dificultate. Astfel, după ce lucrările vor fi finalizate şi vor fi obţinute toate autorizaţiile, gălăţenii, atât cei mici, cât şi adulţii, vor putea încerca trasee precum , sau . De asemenea, în noul parc de agrement vor fi amenajate două tiroliene, una de 150 de metri şi cealaltă de 180 de metri”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

În acest moment, clădirea administrativă a noii zone de agrement a Galaţiului este aproape finalizată, iar spaţiul unde vor fi instalate traseele de aventură a fost pregătit, astfel încât să înceapă şi instalarea tuturor dotărilor necesare. În cadrul acestei investiţii, vor fi achiziţionate şi sute de echipamente de protecţie pentru copii şi adulţi.

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr