Tânărul Bacalbașa (78 ani) a fost angajat profesor „de comunicare” la Facultatea de Medicină, cuibușorul de nebunii al PSD

Credeați c-ați scăpat de Bacalbașa și că, după ce a ieșit din Parlament, stă liniștit la pensie și-și vede de nepoți și de colecția de timbre? Ei bine, nu! N-ați scăpat. Eternul și fascinatul fanatic social-democrat (și scandalagiu politic), ajuns acum la frumoasa vârstă de 78 de ani, revine în forță, e din nou pe baricade, s-a atârnat încă o dată la țâța bugetului public, așa cum îi șade bine oricărui politruc român.

Tocmai ce am aflat (din surse oficiale, cum altfel?) că onorabilul Nicolae Dobrovici Bacalbașa a fost reangajat ca profesor de către Universitatea Dunărea de Jos Galați, la Facultatea de Medicină (care trăiește, se știe, din bani publici, nu aduce rectorul Georgescu banii de el de acasă sau de la PSD). Unde a mai lucrat și în trecut, part time, dar de unde a fost „lăsat la vatră” acum câțiva ani.

Din fericire, Bacalbașa nu va preda studenților de la Medicină vreo specializare medicală. Nici nu are ce, căci toată viața lui a fost un anestezist oarecare, care s-a cățărat pe tot felul de funcții după principiul „mulțumim din inimă partidului”. Cum care partid? PSD, evident. De fapt, „don doctor” va preda studenților de la Medicină o disciplină care nici nu are ce căuta în program acestora: comunicare medicală.

Ce-o mai însemnând și asta, doar rectorul Puiu Georgescu (PSD), decanul Relu Nechita (PSD) și profesorul Nicolae Bacalbașa (PSD) pot înțelege, căci Facultatea de Științele Comunicării e una, iar cea de Medicină e alta, nu prea e cazul să se amestece. Nu de alta, dar în ritmul ăsta studenților mediciniști le vor fi predate în curând și noțiuni de construcții navale (dat fiind că, nu se știe, ar putea ajunge medici pe vapoare) sau de gătit tocăniță (căci spitalele au și cantină, nu?). Sigur sunt niște domni și doamne de la PSD dispuși să fie angajați la universitate și să predea, nu?

Bacalbașa va sălta lunar modesta sumă de 9.000 de lei net pentru că-i învață pe studenți să comunice medical. Da-i merită! Căci a fost și a rămas un taliban de nădejde al partidului, nu era normal să se irosească la pensie atâta talent politic. Tinerii? Dă-i încolo, să aștepte. Le va veni și lor rândul la post de universitar după ce împlinește domnul Bacalbașa 90 de ani. Sau suta!

De fapt, suntem răi. Odată cu Nicolae Bacalbașa au mai fost angajate la Facultatea de Medicină două cadre didactice: un conferențiar și un asistent. Tinere! Că-s venite tot pe filiera PSD e prea puțin important. Conferențiarul se numește Fotea. Silvia Fotea. Adică nevasta domnului președinte de la CJ. Și el tot PSD, cum altfel? Asistentul nu am aflat cum se numește, dar cică va preda engleza deși nu îndeplinește nici măcar regulile de bază ale universității, care prevăd că trebuie să fie posesor de doctorat în științe. Ceea ce n-are. Dar are carnet de la PSD, aproape sigur, încă n-am aflat, dar săpăm în continuare. Căci sigur vom mai găsi și alte vești frumoase în corola de minuni din cuibușorul de nebunii al PSD numit Universitatea Dunărea de Jos Galați!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr