Brăileanca navetistă Veronica Macri a rezistat o lună și jumătate ca subprefect de Galați. Postul, preluat de Ciprian Manea

Guvernul face și desface funcțiile de prin prefecturi cu o viteză demnă de o cauză mai bună. În ședința de de marți, 1 martie, a executivului, pe ordinea de zi au fost mai multe eliberări din funcții de prefect și subprefect, dar și noi numiri. Printre județele unde s-au produs schimbări este și Galațiul.

Astfel doamna Veronica Macri, de felul domniei-sale de la Brăila (mai exact, ca să vorbim în termenii politicii, de la Uniunea Elenă din România) a primit în loc de un ghiocel – că tot era 1 martie – un… ordin de eliberare din funcția de subprefect de Galați. Asta e! Gloria e scurtă uneori.

Veronica Macri (care a tot gravitat în ultimii ani prin zona funcțiilor administrative obținute pe bază de țidulă politică) fusese numită pe funcția de subprefect al județului Galați pe 12 ianuarie, fiind eliberată din funcție pe 2 martie, ceea ce înseamnă o lună și jumătate de glorie, răstimp în care abia a aflat pe ce străzi din Galați se ajunge mai ușor la Prefectură (domnia-sa fiind, cum se zice prin popor, navetistă), unde-i baia și cum îl cheamă pe prefect.

Locul brăilencei va fi luat de Ciprian Manea. Un personaj cam enigmatic (cu un tipar de tip „inteligence” destul de interesant), tecucean la origine, cu studii serioase la prima vedere (doctor în economie), dar reapărut subit și misterios sub reflectoarele administrației, după ce vreo 20 de ani de relativă tăcere politică (prin 2000 era secretarul organizației de tineret la PNȚCD Tecuci, de unde a demisionat și a trecut la Partidul Popular, însă acolo s-a cam stins, și-a văzut de cariera profesională).

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr