Schimbare de director, tip rotația cadrelor, la APDM Galați. Pleacă un membru PNL, vine un membru PSD

Începând din 18 martie 2022, AdministraţiaPorturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi are un nou director. Alexandru Şerban (PNL) pleacă din funcţie şi-i face loc Marcelei Costea (PSD), într-o mișcare negiată politic, după principiul rotației cadrelor între cele două partide când aliate, când dușmane (vorba vine dușmane, prietenia e permanentă).

Alexandru Şerban ocupa funcţia pe perioadă determinată, mandatul lui urmând să expire pe data de 22 martie 2022, însă s-a luat decizia înlocuirii cu câteva zile înainte deoarece 22 martie cade într-o marți când, se știe, sunt trei ceasuri rele.

Schimbarea era anticipată, ca să fim realiști, încă de când Partidul Social Democrat a intrat la guvernare și a preluat portofoliul Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Nu că ar fi vreo diferență, căci nici Șerban, nici Costea, nu-s cine știe ce manageri uriași. De fapt, sunt niște simpli oportuniști cu competență îndoielnică, pe care probabil că dacă-i pui să administreze un chioșc de dulciuri, îl duc la faliment.

Marcela Costea este consilier local PSD și a fost director general al Administrației Piețe SA Galați, societate aflată în subordinea Consiliului Local (CL) Galați (unde a ajuns după plecare Vioricăi Sandu în Parlament). Ea a mai fost șefă la APDM în anul 2020 (director general interimar și apoi șef de birou la APDM Galați) de unde a încasat o leafă care îi face pe mulți să înverzească de invidie: aproximativ 13.300 de lei net lunar în mână. Mă rog, pe card.

Marcela-Daniela Costea a fost trezorier al PSD Galați, iar la un moment dat părea în cărți să devină viceprimar al municipiului Galați, însă există informații că s-a opus primarul Pucheanu, care ar fi argumentat că postul respectiv nu-i „de umplutură”, este nevoie de o persoană competentă managerial, nu ajunge doar propaganda politică pentru a face față..

Soțul Marcelei Costea, pe numele său Ovidiu Costea, este şef al Serviciului Proiecte și Finanțări Externe din cadrul Primăriei Galaţi, în locul lui Costel Hanţă, care s-a pensionat


Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr