Trece de la roți la vâsle. Pesedistul Dorian Dumitru, propus director la AFDJ Galați după ce a fost demis de la Transurb

E vânzoleală mare în zona politico-administrativă a Galațiului. După ce „au rezolvat” situația de la APDM (unde tocmai au pus-o director pe Marcela Costea), social-democrații se pregătesc să recucerească și Administraţia Fluvială a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi.

Sursele noastre din interiorul taberei PSD indică faptul că fostul director general Dorian Dumitru se pregătește să pună mâna pe postul ocupat acum, interimar, de Angela Stela Ivan (desigur de la PNL).

Vă reamintim că Dumitru a fost director, pentru câteva luni, şi la societatea de transport public local Transurb SA. Mai exact, a reușit să stea „pe roți” din 19 martie 2021 până în 22 noiembrie 2021, fiind forțat să demisioneze după ce s-au răsculat angajații. După un pic de stat pe tușă (nu chiar de tot, căci omul e și consilier local de la PSD), iată că se pregătește să facă trecerea de la roți la vâsle, conform algoritmului politic. Pe de altă parte, totuși, trebuie să admitem că Dumitru este de aproximativ un milion de ori mai competent în domeniul navigației decât Stela Ivan, doamnă care, cu tot respectul, e din alt film când vine vorba de principalul obiect de activitate al AFDJ.

Numirea lui Dorian Dumitru este o chestiune de zile, iar sursele noastre indică faptul că nici Stela Ivan nu va ajunge șomeră, ci va primi repejor o sinecură. C-așa-i în politică!

Articles You Might Like

Share This Article

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr